- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Benzemiyor sanki sizinki daha sivri benim bocek toplu gibiEğer bu benim yakaladığımla aynıysa çok anlayamadım fotodan ben de bundan çekiyorum bir haftadır mutfağımda sineklik yok ordan giriyor bahçe var arka tarafta ne yazık ki çok pis ısırıyoriki omzumdan birden ve yüzük parmağımdan ısırmış beni gece şişmişti davul gibi 3 gün öyle gezdim
Çözüm önerim yok, yorum okumaya geldim
Ben şimdi evi komple çamaşır suyularla sirkelerle sildim ayyy işallama gelmez daha en büyük fobimBenzemiyor sanki sizinki daha sivri benim bocek toplu gibibi de isirmiyor benim bocek hey Allahim belki ikimize de yardim eden cikar
Açıkta meyve filan bırakıyorsanız bırakmayın ondan geliyor olabilirMerhaba kizlar.mutfagimda keneye benzer bocekler var ama kene degiller.cunku kisa mesafelere uca biliyolar.google dan aratdim keneler ucamaz diyor.kendi cabalarimla ilacladim bi kac kez tekrar cikiyolar.ilaclama yaptirdim yine geldiler.deliricem ne bocegi bunlar bilen yardim etsin lutfen.alt katim eski ve bos ev acaba ordan mi geliyorlar bilemiyorum
yanlis bilmoyorsam kuru fasulye de oluyor bu bicek benim evde de buna benzer vardi kuru fasulye icerisi doluydu bunun gibi hepsini attimMerhaba kizlar.mutfagimda keneye benzer bocekler var ama kene degiller.cunku kisa mesafelere uca biliyolar.google dan aratdim keneler ucamaz diyor.kendi cabalarimla ilacladim bi kac kez tekrar cikiyolar.ilaclama yaptirdim yine geldiler.deliricem ne bocegi bunlar bilen yardim etsin lutfen.alt katim eski ve bos ev acaba ordan mi geliyorlar bilemiyorum
Kanka kuru fasulye yok ki evde.kac ay oldu istedigim markayi marketde bulamadigim icin almiyorumyanlis bilmoyorsam kuru fasulye de oluyor bu bicek benim evde de buna benzer vardi kuru fasulye icerisi doluydu bunun gibi hepsini attim
Bunun turkcesi ne oluyor acaba?Eki Görüntüle 3120330 böyle çıkıyor resmi arayınca isminden bir bakın isterseniz
Tekrar sizin için ekleyip koydum börülce biti deniyormus sizin attığınız böceğin aynısıBunun turkcesi ne oluyor acaba?
Yani baklalarda falan mi oluyor?yarin bi dokeyim dolaplari zaten buyuk temizlik yapacaktimTekrar sizin için ekleyip koydum börülce biti deniyormus sizin attığınız böceğin aynısı
Öyle anladım ben yazıdanYani baklalarda falan mi oluyor?yarin bi dokeyim dolaplari zaten buyuk temizlik yapacaktim
Tesekkur ederimÖyle anladım ben yazıdan
Şimdiden kolay gelsin
tum nYani baklalarda falan mi oluyor?yarin bi dokeyim dolaplari zaten buyuk temizlik yapacaktim
bulamadin miYarin kokunu bulursam yazicam