- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
Bir yandan haklısınız ama teknolojinin çocukları aptallaştırdığını düşünüyorum, televizyon ben ve eşim de izlemiyoruz. Evimizde televizyon yok, o yüzden çocuğumuzu da öyle yetiştirmeyi düşünüyoruz. Telefon ise akıllı olmayanlardan olabilir mesaj ve arama amaçlı kullanmak üzere, o da 13-14 yaşında öncesi çok çok erken. Bilgisayara gelince ben yasaklasam bile okul vs derken zaten kullanma yoluna gidecek, beni dinlemeyeceğinide biliyorum. Ancak ben elimden geldiğince uzak tutmaya çalışcağım :)en son siz yazdığınız için bu konuda sizden alıntı yapmak istedim. ben bu kadar kesin yasaklamayı da doğru bulmuyorum.
telefon alırsın ama internet paketi olmaz mesela. telefon her türlü bir ihtiyaç çünkü. tv izler. ama belli sizin de onaylayacağınız şeyleri. bilgisayar kullanır MS Office programlarını kullanmayı öğrenir, ödevleri olduğunda interneti kullanır. bir şeyler araştırmak için kullanır. takip etmek lazım ama komple yasaklamak da çocuğu çağın gerisinde bırakır.
bende çocuğunun geleceğinden korkuyorum, başkalarının sıkıntıları ile dalga geçen, onu alay konusu yapan bir annesi olacak..Şimdi çocukların eline hep telefon veriyoruz ben nasipse ilk defa anne olacağım ama şimdiden çocuğumun geleceğinden korkuyorum..
İki uyelik almak yasaktır bilginize
iki üyelik almadım zaten.. sadece size bir yorum yapmıştım, tekrardan üzüldüm sildim. sizin gibi olamadım malesef.İki uyelik almak yasaktır bilginize
Açmadım valla cutecim bu şu kk daki reklam resimlerine de donmesinde :))) çocuk oyunları tanıtım reklamı ama.yanlıs olmasına katılıyorum
ama ben o ılk oyunun ne oyunu oldugunu merak ettım o kapak resmı neye ıstınaden orada
merak mı ettiniz?Pink_Women içerik silmek te yasak...ok.
ısyerınde olmasam sanırım oynamıstım :) rglıyım tovbe tovbe oruc deglım ahahAçmadım valla cutecim bu şu kk daki reklam resimlerine de donmesinde :))) çocuk oyunları tanıtım reklamı ama.
Bak polemiğe girmeyim dedim ama kaşındın bu konu başlığında konu sahibine omuz atabileceğin hiç bir öge yok..kendini savunacak kaçak dövüşmeyecek bir karakterin olsa bana cevabını kendi konunda verirsin..gelip sana cevap yazan adamın profiline girip açmış olduğu konulardan birini seçerek değil...ben olduğum gibi burdayım ama sen neredesin...reel hayatında da mı boylesin yoksa..bir huyum daha ben dayağı sineye çekecek karakterde değilim çok şukur yumurta kovuğundan çıkmadım..insanım insan gibi yaşarım..bebeğime nasıl bakacağımın sorgulamasını yapacak bir bireye benzemiyorsun bile o kısmına girmeyeceğim..anlatabildim mi MUTSUZ26 kardeşim.merak mı ettiniz?
Bak polemiğe girmeyim dedim ama kaşındın bu konu başlığında konu sahibine omuz atabileceğin hiç bir öge yok..kendini savunacak kaçak dövüşmeyecek bir karakterin olsa bana cevabını kendi konunda verirsin..gelip sana cevap yazan adamın profiline girip açmış olduğu konulardan birini seçerek değil...ben olduğum gibi burdayım ama sen neredesin...reel hayatında da mı boylesin yoksa..bir huyum daha ben dayağı sineye çekecek karakterde değilim çok şukur yumurta kovuğundan çıkmadım..insanım insan gibi yaşarım..bebeğime nasıl bakacağımın sorgulamasını yapacak bir bireye benzemiyorsun bile o kısmına girmeyeceğim..anlatabildim mi MUTSUZ26 kardeşim.
tamam benim konumun altında da veririm sana cevap. problem değil. Önemli olan insan olabilmek, dayağı sineye çektiğimi için değil yorumun dalga geçmek içindi unuttun galiba.Bak polemiğe girmeyim dedim ama kaşındın bu konu başlığında konu sahibine omuz atabileceğin hiç bir öge yok..kendini savunacak kaçak dövüşmeyecek bir karakterin olsa bana cevabını kendi konunda verirsin..gelip sana cevap yazan adamın profiline girip açmış olduğu konulardan birini seçerek değil...ben olduğum gibi burdayım ama sen neredesin...reel hayatında da mı boylesin yoksa..bir huyum daha ben dayağı sineye çekecek karakterde değilim çok şukur yumurta kovuğundan çıkmadım..insanım insan gibi yaşarım..bebeğime nasıl bakacağımın sorgulamasını yapacak bir bireye benzemiyorsun bile o kısmına girmeyeceğim..anlatabildim mi MUTSUZ26 kardeşim.
intikam almıyorum alacak olsam sizler gibi yaparım dalga geçerim..arkadaş konuları tek tek gezip intikam alıyor aklınca :) biz onu bir kibleyelim de azıcık tatile çıkarırMune belki..[/QUOTE
sende evlisin bakalım daha yenisin hayat sana ne göstericek umarım dalga geçtiğin insanların durumuna düşmezsin. inan hiç istemem..Aynen hangi akılla konu geziyorsa yanına almış iki kişi erkektir dovercileri sayfa sayfa gezmenin mantığı nerde hani yoruma geldiği konuma bak daha malzemelileri dururken :))))Mune
intikam almıyorum alacak olsam sizler gibi yaparım dalga geçerim..
bende sizi insan olabilmeye , kendi yaşamadığınız şeyler için bu kadar havadan atıp tutmamaya birazda olsa empati kurabilme yeteneğinizi geliştirmeye davet ediyorumsizin gerçekten iyi bir psikiyatriste ihtiyacınız var, zira ruh durumunuz hiç iç açıcı değil.. şunu yapmaya harcadığınız eforu evliliğinize harcamanızı tavsiye ederim..