Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?

ezgi123658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
16
0
1
27
Arkadaşlar test yapmadım adet tarihimi beklemek istiyorum yani 5 hazirana kadar beklemem gerekiyor ama emin değilim bir kac haftadir halsizdim ve hic uyumadigim kadar uyumaya başladım baş dönmesi de hafif bir şekilde sersemlik hissinden dolayı. O günden sonra grip oldum ateşim çıktı ve istifra ettim. Ve sol göğsümde ağrı oluyor. Gripten kaynaklımı istifra ettim bilmiyorum. Bir de karnım şiş duruyor hafif bir şekilde. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi sizce? Veya psikolojik mi, stres yaptığım için mi kaynaklanıyor ?

Anladigim kadariyla adete 15 gun var ve bu sure icinde gebelik belirtisi imkansiz. Gebelik varsa baslamamistir bile hala yuumrtla catliyordur bu gunlerin verimlo olablr adete 15 gun kala yuumrtlamistim bnde gebelk bklemek icin erken gunlrini degerlendir. Dier tum belritileryarisi grip dier yarisi da yumurtlama donemi belirtisi.bu kdr erken bklemeye baslma zaman gecmez yksa.

Bir de ilişkiye girdigim tarih adetimin son günüydü. Cok hafif lekelenmem vardı. Bir de icime bosalmadi. Hamilelik imkansiz demi?

Bir de ilişkiye girdigim tarih adetimin son günüydü. Cok hafif lekelenmem vardı. Bir de icime bosalmadi. Hamilelik imkansiz demi?

Yumurtlama 2 adetin tam ortasında olur. Yumurtlama olmamışsa gebelik oluşmaz. Adetin son günüde yumurtlama olmaz. Hamile değilsiniz

Yumurtlama 2 adetin tam ortasında olur. Yumurtlama olmamışsa gebelik oluşmaz. Adetin son günüde yumurtlama olmaz. Hamile değilsiniz
Yumurtlamaherzaman 2 adetn ortasi olmaz bnm kuzenim adetten 1 gun once yumurtlamos genital muaynede doktoru soyledi . hatta ayni kisinin farkli farkli donemleri olablyormus.. Bunu soylyen doktordu.

Yani boşaldı ama dışarı boşaldı. Acaba bulaşmış mıdır ki vajinama bundan dolayı şüphelendim
Anliyorum hayatm yok spremn baya iceride olmasi gerekir oyle disariya bulasmyla olcgni sanmyrm. Ama tbikideee adeti bkle yinede

Yumurtlamaherzaman 2 adetn ortasi olmaz bnm kuzenim adetten 1 gun once yumurtlamos genital muaynede doktoru soyledi . hatta ayni kisinin farkli farkli donemleri olablyormus.. Bunu soylyen doktordu.

O dediğin durum polikistik over hastalarında oluyor canım yada 1 ay içinde 2 kez yumurtlayanlarda

O dediğin durum polikistik over hastalarında oluyor canım yada 1 ay içinde 2 kez yumurtlayanlarda
Hiii benm de yumrtlamam iki adetin ortasi degildi ama.
Bnm kuzenmde bnde poliskistik degilz. Ama tabikide genel ortalama iki adet ortasi oluyor.

Hiii benm de yumrtlamam iki adetin ortasi degildi ama.
Bnm kuzenmde bnde poliskistik degilz. Ama tabikide genel ortalama iki adet ortasi oluyor.

Benim 13. Gündü yumurtlamam ama o yumurtlamadan 6 gün sonra 2. Bi yumurtlama gördüm canım. Adetin son günü henüz lekelenme olurken yumurtlama olmaz. Adete birgün kala yumurtlamak baska adetinin son günü yumurtlamak başka

Bu kadar erken gebelik belirtisi çıkmaz. Sizin söylediğinize göre zaten yumurtlama dönemi henüz bitmiş. Hamileyseniz bile daha yeni yeni oluşuyordur. Bir de kendinizi dinledikçe her şeyi belirti zannederseniz. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Düşünmemeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…