Bunlar hamilelik belirtisi midir?

Carlota

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
7
3
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum ancak durumuma bir türlü yanıt alamadım.
Öncelikle yaklaşık 2-3 aydır diyetteyim. Toplamda 8 kilo verdim. ama 1,5 aydır düzenli spora başladım. Kuvvet egzersizleri vb.
-Geçen ay erkek arkadaşımla bir ilişkim oldu. İçime boşalmadı. Ama içim rahat etmedi. ben de hemen Ella kullandım. Bundan yaklaşık bir hafta sonra kanamam oldu. (3 Mart) Adet kanaması gibiydi ancak miktarı azdı ağrımda olmadı.(Normalde de çok ağrım olmaz ama hissederim bir şeyler.) -göğüs hassasiyeti dışında- Hamilelik testimde negatif çıktı. (2 kez yaptım.) (Yerleşme kanamasından korktum.)
Bu ay yine bir ilişkimiz oldu boşalma olmadı. Bu arada antibiyotik kullandım 2 tane. Doktor yazmıştı.
20 Martta kanamam oldu. İlk gün pedimi biraz doldurmuştu ama onun dışında hep kahverengi lekelenme şeklinde. Ve sadece çok koyu olmayan kırmızı renkte kanama. (adet kanaması gibi yoğun değildi.) Gebelik testi yapmıştım bir kaç gün önce negatif çıktı. Herhangi bi ağrım yok, göğüs hassasiyeti yok. Yorgunluk mide bulantısı vb hiç bir şey yok Normalde bu ay sonunda adet olmam gerekiyor. Bu akşam tekrar bir kanamam oldu tuvaletimden sonra. açık kırmızı renkte (kahverengiye dönük değil yani) akıntı kıvamında. Bu arada kısa bir sürede idrar yolu enfeksiyonu şikayetim oldu. İlaç kullanıyorum- antibiyotiğim hala devam ediyor. Sporumda , kilo vermemde...
Gebelik testi yapacağım ama adet zamanımın geçmesini bekliyorum. Sizce hamile olma ihtimalim var mıdır? Yoksa ilaçlardan, kilo vermeden, spordan vb nedenlerden mi?
-Normalde de adet düzensizliğim vardı 1 sene öncesinde ayda iki kez olabiliyordum ama böyle bi kanamam hiç olmadı.-

hamile kalmak isteyenlere spor yapın derler, hamile kalmayı kolaylaştığı için.
aklınızda olsun.

Hamile oldugunuzu dusunmuyorum. Dediginiz sebeplerden olnus olabilir ki zaten adetten sonra iliskinizde bosalma olmadi demissiniz.

Hamile oldugunuzu dusunmuyorum. Dediginiz sebeplerden olnus olabilir ki zaten adetten sonra iliskinizde bosalma olmadi demissiniz.

Teşekkürler cevabınıız içinn... O kadar stresliyimki iki aydır.Adet olayım diye dört gözle bekliyorum bir yandan da korkuyorum... :110:

Adettim bittikten sonra iliskiye girdik bebis cok istiyoruz esimle ve benim adetim gelmesine 13 var sag kasigim agryor sabahlati midem bulaniyor ola bilir mi acaba hamilee

X