Bunlar Hamilelik Belirtisi mi

butterfly28c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
6
3
Merhaba kızlar, adet tarihime 9 gün kala kasıklarımda adet sancısına benzeyen ara ara ortaya çıkan bir sancı başladı, adetime 4 gün kala da sol kasığımda ağrı başladı, daha önce hiç adetten önce kasık ağrısı yaşamadım. Göğüslerde hassasiyet ve hafif damarlanma var. Ama prezervatifle korunuyoruz (ilişkinin başından sonuna kadar). Yine de sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi? Korunduğu halde böyle belirtiler yaşayıp hamile kalan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim

Şuan kim ne derse desin buna emin olamayacaksın. Çünkü adet belirtisi ile hamilelik belirtileri çok benziyor. Örneğin benim hiç göğüslerim ağrımazdı adette. Bir ay dokunulmayacak şekilde ağrıdı. Hamileyim sandım. Değildim.

Bu aralar tatile gidip denize vs çok girdiyseniz yumurtalıklarınızı üşütmüş olabilirsiniz bu da adet öncesi ve sırasında ağrı yapar. Prezervatifle korunurken hamile kalmak çok zor ama imkansız değil, yine de erken yumurtlama yaşamadıysanız bu kadar erken belirti vermesi çok zor. Bekleyip test yapmanız en iyisi

Kuzu sonuç ne hamile değilim de lütfen

Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce rahmim biraz yanma hissi oldu daha sonra sol kaşığıma atı biraz geçti şimdi ara ara sol kasığımda sağa atıyor ara ara kalça kemigim az asadinda sanci ağrı oluyor ara ara hafif adet sancısı gibi ağrı oluyor 8 gün var adetime umutlnmak istemiyorum 1. Buçuk senedir evliyim hiç korunmadim olmuyor insllah bu sefer gebelikte bunları yaşayıp ta gebelik oldunu öğrenen var mı

Aynıları bende de var. İlişkiden 2-3 gün sonra başladı ara ara mide bulantımda var. Aynı şekilde kalça kemiğim bile ağrıyor daha çok erken diye bekliorum ama ben de öok sabırsızım. İnşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…