• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlar hamilelik belirtileri mi hamilemiyim?

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
merhabalar bir sorum olcak benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnımda agrıyor sancı oluyor arada cok uykum geliyor uyumak istiyorum surekli hic birsey yapmak istemiyorum basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor arada midem de sık sık bulanmasada arada bulantı geliyor geciyor sonra aclık hissi var bide surekli acıkıyorum belim felanda cok agrıyor goguslerimde bir degisiklik yok sadece ustune bastırınca acıyo bugün test yaptım evde negativ cıktı sence hamilemiyim yardim edermisiniz sizde böyle oldunuz mu bunlar hamilelik belirtileri degil mi?

Adetimiz ne kadar gecikti? Bütün bunların hamileliğin başında olmaz. Sık idrara çıkma,baş ağrısı,baş dönmesi normal. Ama diğerleri için henüz çok erken bebek büyüyene kadar hissedemezsiniz. Mercimek gibi bişey acıktırmaz sürekli bel ağrısı da yapmaz. Kasık ağrıları genelde hapşurdupunuz zaman olu başlarda. Sonra da büyüdükçe ara ara olur. Belki de üşüttünüz kan testi verin olmadı yada biraz daha bekleyin. Bazen psikolojik olabiliyor..

merhabalar bir sorum olcak benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnımda agrıyor sancı oluyor arada cok uykum geliyor uyumak istiyorum surekli hic birsey yapmak istemiyorum basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor arada midem de sık sık bulanmasada arada bulantı geliyor geciyor sonra aclık hissi var bide surekli acıkıyorum belim felanda cok agrıyor goguslerimde bir degisiklik yok sadece ustune bastırınca acıyo bugün test yaptım evde negativ cıktı sence hamilemiyim yardim edermisiniz sizde böyle oldunuz mu bunlar hamilelik belirtileri degil mi?
adetiniz kac gun gecikti bu kadar belirti hemen olmazki adetiniz gecikirse tekrar yapin test burdan var yok yok diyemeyiz

adetim 10 gun gecikti tekrar test yapıcam tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Adetimiz ne kadar gecikti? Bütün bunların hamileliğin başında olmaz. Sık idrara çıkma,baş ağrısı,baş dönmesi normal. Ama diğerleri için henüz çok erken bebek büyüyene kadar hissedemezsiniz. Mercimek gibi bişey acıktırmaz sürekli bel ağrısı da yapmaz. Kasık ağrıları genelde hapşurdupunuz zaman olu başlarda. Sonra da büyüdükçe ara ara olur. Belki de üşüttünüz kan testi verin olmadı yada biraz daha bekleyin. Bazen psikolojik olabiliyor..
10 gün gecikti adetim basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor test yaptım negativ cıktı hamilemiyim acaba diye düsünüyorum bu testler yanlışta gösterebiliyormus

10 gün gecikti adetim basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor test yaptım negativ cıktı hamilemiyim acaba diye düsünüyorum bu testler yanlışta gösterebiliyormus

10 gün geçtiyse kan testi yapın baZen geç gösterebiliyor. Ama yine de bütün bu belirtiler için çok çok erken :)

kan testi yaptırırım cok teşekkür ederim ben agustosta 2 kere adet gordum benim adetim normalde ayın 6si 7si gibi gelir agustosun 10unda adet oldum 31inde baktım yine kan gelmiş adet olmuşum bu benim kafamı karıstırdı bu ay da hic adet olmadım normalde dedigim gibi adetim 6si 7si gibi gelirdi gelmedi acaba hamilemiyim merak ettim kafam karıştı cok ben en iyisi kan testi yaptırıyım cok teşekkür ederimm :)

10 gün geçtiyse kan testi yapın baZen geç gösterebiliyor. Ama yine de bütün bu belirtiler için çok çok erken :)
kan testi yaptırırım cok teşekkür ederim ben agustosta 2 kere adet gordum benim adetim normalde ayın 6si 7si gibi gelir agustosun 10unda adet oldum 31inde baktım yine kan gelmiş adet olmuşum bu benim kafamı karıstırdı bu ay da hic adet olmadım normalde dedigim gibi adetim 6si 7si gibi gelirdi gelmedi acaba hamilemiyim merak ettim kafam karıştı cok ben en iyisi kan testi yaptırıyım cok teşekkür ederimm :)

Merhabalar öncelikle konu açmayı bilmediğim için burdan size sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirm.2 yıllık evliyim ve eşimle 2 aydır bebek düşünüyoruz.Korunmuyoruz bu durumda..yumurtlama günlerimi hesaplayarak ilişkide bulunduk.ancak dün gece çok tuhaf birşey oldu yattığım zaman değişik bir mide bulantısı gibi bişey geldi ve ağzımdan sürekli sıvı gelmeye başladı istifra edicekmiş gibi bi his lavaboya gidip bekledim ama sürekli bir sıvı geldi ve o beni uyutmadı.aranızda bunu yaşayan var mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Reglimede daha 12 13 günüm var.

cnm sonuc ne cikti

• Herkesin bünyesi farklıdır kimisinin belirtileri erken başlar kimisinin geç başlar belirtileri kimisinin de de hiç belirti olmaz..

Arkadaşlar merhaaba eşimle ilşki olalı 13 gün oldu adetime 5 gün var karınım alt kısmı acıyor daha dogrusu mutfak tezgahına gelince acıdıgını hissetim ve ara sıra hafif hafif sag kasıkta batma oluyot acaba hamilemiyim

Kızlar merhabalar bende 1.5 yıldır gebelik bekliyorum adetime 2gün var cumartesi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugünde gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 2 gün var belli olurmu hemen bu saydıklarım hamilelik belirtisimi sizce yarsımcı okun lütfen

Back
X