- Konu Sahibi Huzunnkovankusu
-
Senin belirtilerinin hemen hemen çoğu bende de var ama benim akıntım bazen şeffaf bazen sarı beyaz ve bazen ise kalın beyaz akıntı geliyo ve bide benim adet günüm 24-27 arası hala hasta olmadım ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sen ne zaman test yaptın nasıl öğrendin.?Ben 4 haftadayim şuan yeniyim benim belirtilerim ilk hiç tadım tuzum yoktu birşey yapasim gelmiyordu bile sonra adet günüm geldi ağrılarım cogaldi ama adet felan olmadim bende leke meme gelmedi hiç kupkuruydu akıntım vardı sadece çok az süt beyazı daha sonra midem kazinmaya başladı haftalar doldukça acayip acikiyorum ağzım kuruyor idrarın kokuyor ara ara kasıklarımda batma oluyro şişlik yaşıyorum gaz promblemim var bunlar isde şuanlik
Benim adetim düzensizdir normalde bu ayda gecikince umursamadım ben sanırsam yumurtlamayı denk getirdim ve birde çok dua etmiştim ALLAH'A çünkü 5 yıl olmadı benim adetim bu ayda 20 gün geçmişti sonra içimde bı his test yapmak isdedim eşim test getirdi akşama yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı hatta emin olmak için 3 tane daha yaptım aynısı çıktı kan verdim sabaha kanda beta HCG 598 çıktı RABB'İM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİNSenin belirtilerinin hemen hemen çoğu bende de var ama benim akıntım bazen şeffaf bazen sarı beyaz ve bazen ise kalın beyaz akıntı geliyo ve bide benim adet günüm 24-27 arası hala hasta olmadım ama 2 gün önce test yaptım negatif çıktı sen ne zaman test yaptın nasıl öğrendin.?
Amin inşallahBenim adetim düzensizdir normalde bu ayda gecikince umursamadım ben sanırsam yumurtlamayı denk getirdim ve birde çok dua etmiştim ALLAH'A çünkü 5 yıl olmadı benim adetim bu ayda 20 gün geçmişti sonra içimde bı his test yapmak isdedim eşim test getirdi akşama yaptım saniyesinde cift çizgi çıktı hatta emin olmak için 3 tane daha yaptım aynısı çıktı kan verdim sabaha kanda beta HCG 598 çıktı RABB'İM İSDEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Aynen beyaz ve bazen sıvı oluyor ama biarada sade bembeyaz bı akıntı oldu sanki süt dökulmus gibiydi çok tuhaftıAmin inşallahya akıntıların hangi renk oluyo sadece beyaz mıydı peki
Ya benim de akıntılarım var ama kalın beyaz, yapışkan beyaz ve bazen sarı beyaz bide biraz önce sarı ama sanki içinde kahverengiye yakın karışık bi akıntı geldi acaba adet mi olcam diyorum hamilelikte sarı akıntısı yapışkan akıntısı olan da varmış test yapıyorum negatif çıkıyor belim de ağrı oluyo devamlı değil ara ara bide adetime yakın göğüs ağrım çok olurdu elimi vuramazdım şimdi göğüs ağrım hiç yok 24-27 arası adet tarihimAynen beyaz ve bazen sıvı oluyor ama biarada sade bembeyaz bı akıntı oldu sanki süt dökulmus gibiydi çok tuhaftı
Göğüsler mutlaka şişer benimkini şuan tasiyamiyorum ama kiminin farklı olur heralde birde akıntılar birden çok değil mesela bende dediğim gibi süt beyazı geliyor birde sıvı ama az miktarda geliyor öyle çok değil bende lekenlenme olmadı her kadında da farklılik oluyormuş kimisinde yerleşme kanaması olurken kimisi olmuyormus benim bel ağrım yoktu sadece adet olacakmışim gibi kasıklarım çok ağrıyor di ki halen daha ara ara kasıklarım ağrıyo ALLAH dilediğini versin inşallahYa benim de akıntılarım var ama kalın beyaz, yapışkan beyaz ve bazen sarı beyaz bide biraz önce sarı ama sanki içinde kahverengiye yakın karışık bi akıntı geldi acaba adet mi olcam diyorum hamilelikte sarı akıntısı yapışkan akıntısı olan da varmış test yapıyorum negatif çıkıyor belim de ağrı oluyo devamlı değil ara ara bide adetime yakın göğüs ağrım çok olurdu elimi vuramazdım şimdi göğüs ağrım hiç yok 24-27 arası adet tarihim
İnşallah teşekkür ederim saolunGöğüsler mutlaka şişer benimkini şuan tasiyamiyorum ama kiminin farklı olur heralde birde akıntılar birden çok değil mesela bende dediğim gibi süt beyazı geliyor birde sıvı ama az miktarda geliyor öyle çok değil bende lekenlenme olmadı her kadında da farklılik oluyormuş kimisinde yerleşme kanaması olurken kimisi olmuyormus benim bel ağrım yoktu sadece adet olacakmışim gibi kasıklarım çok ağrıyor di ki halen daha ara ara kasıklarım ağrıyo ALLAH dilediğini versin inşallah
Benimde şuan şiş sütyenle bile sanki düşecek gibi ağrıyor. Kasıklarımda ki ağrı 4 günder var sürekli adet oldum diye gidiyorum ama hiçbirşey yok. Öyle belirgin renksiz akıntım falanda yokGöğüsler mutlaka şişer benimkini şuan tasiyamiyorum ama kiminin farklı olur heralde birde akıntılar birden çok değil mesela bende dediğim gibi süt beyazı geliyor birde sıvı ama az miktarda geliyor öyle çok değil bende lekenlenme olmadı her kadında da farklılik oluyormuş kimisinde yerleşme kanaması olurken kimisi olmuyormus benim bel ağrım yoktu sadece adet olacakmışim gibi kasıklarım çok ağrıyor di ki halen daha ara ara kasıklarım ağrıyo ALLAH dilediğini versin inşallah
AhaaaaDuramadım sabah test yaptım
Daha yeni o folik asite başla inşallah kan da da çıkar sevinirsin ALLAHİN İZNİ LEDuramadım sabah test yaptım
Ayy canım benim çok teşekkür ederimAhaaaahamilelerin duası kabul olurmuş derler di vallah sana içten söyledim tebrik ederim kan ver hemen kan
Olsun erken gebelikte olabilirAyy canım benim çok teşekkür ederimfolik asit kullaniyorum bayagi duzensiz aliyorum gerçi Kan verdim hemen. Benim döngüm 35 gün daha günüm geçmedi
Sonuç çıktımı ????Ayy canım benim çok teşekkür ederimfolik asit kullaniyorum bayagi duzensiz aliyorum gerçi Kan verdim hemen. Benim döngüm 35 gün daha günüm geçmedi
31.34 çıkmış çok gerginimmmSonuç çıktımı ????
Aaaa hadi hayırlısı olsun senin için hiç gerilme daha çok yenii 2 haftalık mi 1 hafta mi o civarlarda ayyy cok sevindim ALLAH sana bağışlasın cnm benim hiç gerilme 2 gün sonra iki ye katlanarak beta ilerler inşallah31.34 çıkmış çok gerginimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?