- 15 Nisan 2009
- 209
- 80
- 118
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mükemmel evın var benı yalnış anlamazsan 3 yerde gördüğüm mükemmel olan moblyalarını şıklığını bozmaması adına benı yalnış anlamazsan nacızane önerim olacak
. salonudakı sıyah beyaz modern çok güzel orta sehpadaki ve vitrındekı örtülerın daha klasık yapıyor
. köşe koltuk olan bölüm çok modern zevkli sadece tablo seçımı bıraz daha alaturka
. yatak odan çok değişik kalitelı oyuncaklar bıraz göz yoruyor
Canım evin harikaa, özelliklee mutfağın çok derli toplu geldi çok beğendim, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn![]()
evetsalondakı örtülerin rengı uymadıgı için benımde içime sinmedi :) ilerde degişicek örtülerim.. yatak odasındakı örtu ve halıları degıstırdım oyuncaklarında yerını degıstrdım ceyız serılırken bu sekıldeydı artık kendı zevkıme göre yerlestırdım evı![]()
Güzel bir ev güle güle oturun birşeyi merak ettim katlamalı tüllerinin yanındaki fon perdelerin japon perdeler gibimi pilesiz,güzel görünüyor.
Hıımmm oh mis gibişıklık, sadelik,ferahlık hepsi birarada mutlulukla oturun çok beğendim:)Mutfak halınızın markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa:80: