• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar da benim...

mükemmel evın var benı yalnış anlamazsan 3 yerde gördüğüm mükemmel olan moblyalarını şıklığını bozmaması adına benı yalnış anlamazsan nacızane önerim olacak

. salonudakı sıyah beyaz modern çok güzel orta sehpadaki ve vitrındekı örtülerın daha klasık yapıyor
. köşe koltuk olan bölüm çok modern zevkli sadece tablo seçımı bıraz daha alaturka
. yatak odan çok değişik kalitelı oyuncaklar bıraz göz yoruyor

mükemmel evın var benı yalnış anlamazsan 3 yerde gördüğüm mükemmel olan moblyalarını şıklığını bozmaması adına benı yalnış anlamazsan nacızane önerim olacak

. salonudakı sıyah beyaz modern çok güzel orta sehpadaki ve vitrındekı örtülerın daha klasık yapıyor
. köşe koltuk olan bölüm çok modern zevkli sadece tablo seçımı bıraz daha alaturka
. yatak odan çok değişik kalitelı oyuncaklar bıraz göz yoruyor

evetsalondakı örtülerin rengı uymadıgı için benımde içime sinmedi :) ilerde degişicek örtülerim.. yatak odasındakı örtu ve halıları degıstırdım oyuncaklarında yerını degıstrdım ceyız serılırken bu sekıldeydı artık kendı zevkıme göre yerlestırdım evı :21:

Son düzenleme:
Canım evin harikaa, özelliklee mutfağın çok derli toplu geldi çok beğendim, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinnn:16:

ben bango uzerındekı esyaları hıc sevmıyorum oyuzden hersey dolapta birde buzdolabının yanına bır dolap daha aldım o yerdekı ve penceredekıler hepsı içinde

Güzel bir ev güle güle oturun birşeyi merak ettim katlamalı tüllerinin yanındaki fon perdelerin japon perdeler gibimi pilesiz,güzel görünüyor.

evetsalondakı örtülerin rengı uymadıgı için benımde içime sinmedi :) ilerde degişicek örtülerim.. yatak odasındakı örtu ve halıları degıstırdım oyuncaklarında yerını degıstrdım ceyız serılırken bu sekıldeydı artık kendı zevkıme göre yerlestırdım evı :21:

evinin eşyaları o kadar güzel ki inan bu güzellği 2 3 detay yüzünden gölgelenmesne sessiz kalamadım zaten moblyaların o kadar kaltelı ve zevklıkı şmdı daha güzel oldğuna emınım...

bıde salonndakı perde ıle lambanın aynı modelde olması harika duruyor

Son düzenleme:
Hıımmm oh mis gibi:16: şıklık, sadelik,ferahlık hepsi birarada mutlulukla oturun çok beğendim:)Mutfak halınızın markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa:80:

Hıımmm oh mis gibi:16: şıklık, sadelik,ferahlık hepsi birarada mutlulukla oturun çok beğendim:)Mutfak halınızın markasını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa:80:

tesekkur ederım...halının markası padişah yada dinarsu olması lazım

Back
X