• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bunlar da benim mobilyalarım:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

caffelatte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
1.957
0
0
İstanbul
$Bild0416.webp
$Bild0415.webp
$Bild0414.webp
$Bild0417.webp
$Bild0413.webp

Son düzenleme:
güzelmiş bunları aldınızmı almayımı düşünüyorsunuz
aldık, yatak odası aynasında çiçekler olmayacak ve led ışık pembe olucak, yatak örtümüze ve düşündüğüm dekorasyona uygun:)
bir de koltuğun rengi böyle kalsın mı kalmasın mı daha tam karar veremedim ama galiba değişiklik isteyeceğim

bu da oturma odamız için aldığımız koltuk, 3'lü (yatak oluyor) 2li ve 2 adet tekli koltukdan oluşuyor
$Photo-0227.webp

çook güzeller canımm eminim yatakodası da çok güzel olur mutlu günlerde kullann markası ne? bu arada ben de beyaz düşünüyorum ama yatağı yüksek olsun istiyorum alçak yatak istemiyorum:50:

hayırlı olsun canım ben de mobilya almayı düşünüyorum bunları maliyeti ne kadar ben fazla araştırma yapmadım da.

çok teşekkür ederim kızlar, beğenmenize çok sevindim
Mobilyaların hepsine 8500 tl verdik. 1 yatak odası (bazalı & yataklı) 2 adet koltuk takımı, yemek odası takımı, 2 orta sehpa, 2 çay sehpası, ayna, tv sehpası bu fiyata dahil. yanlız şunu söylemek gerekir ciddi pazarlık yaptık :1:
ve evimiz kira olacağı için herşeyin en kalitelisine kaçmadık

ya canım gerçekten çok uygun nerden buldun bu kadar uygununu süper yaaaaa gerçekten güle güle kullan eşyalarınız eskisin sizin muhabbetiniz eskimesin :)) ben de bulabilecek miyim acaba bu tip şeyler :18:

bütün mobilyaların çok güzelmiş gerçekten ayrıca çokta uygun fiyata almışsınız güle güle kullanın.oturma odan için aldığın koltukları nereden aldın acaba model olarak çok güzelmiş

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan yanlız benden sana tavsiye yemek odasının camlı dolabının camlarını beyaz yaptır siyahta ne örtü nede içindekiler hiç güsel durmuyo.:nazar:

ben cok begendim yatak odanizi güle güle kullanin esyalarinizi insallah güzel günlerde agiz tadiyla kullanmayi nasip etsim rabbim...hepsi cok hos özellikle yatak odasini cok begendimm !!! :34::34::34:

oturma odanız için adığınız koltuğa bayıldım, diğerleri de çok gü<el güle güle kullanın

beğenmenize cok sevindim kızlar,
yemek odası ceviz olduğu için rengi fotoda cok koyu gözüküyor olabilir ama gerçekte o kadar koyu değil çok şükür :61:

oturma odası koltukları tasarım ödülü almışlar, acayip pratik koltuklar yanlarında açılır sehpalar var :51:
Gkoltuk'dan aldık. modoko'da yerleri var

Back
X