Gelinlik Ayakkabısı Bunlar da benim gelin ayakkabılarım, taze çıktı :)

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
123
İstanbul
Günlük hayatta kesinlikle topuklu giyemeyen biriyim ama gelinlikle topuklu şart. Topuklu olup giyebileceğim tek ayakkabı tarzı da dolgu olduğundan pudra rengi olarak gerçek deriden bunları yaptırdım.

Rahat görünüyorlar el çiçeğini de bu tonlarda secersiniz güle güle kullanın inşallah

Ayağı sardığı için gerçekten çok rahatlar. Uzun saatler ayakta kalacağımız için gelin olarak, rahatlık şart, günü kabusa çevirebilir rahatsız ayakkabı. Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

Kesinlikle öyle bende ilk basta bu tarz bişey düşündüm sonra ne oldu da normal topuklu aldım hatırlamıyorum :) heyecandan herhalde :)

Kesinlikle öyle bende ilk basta bu tarz bişey düşündüm sonra ne oldu da normal topuklu aldım hatırlamıyorum :) heyecandan herhalde :)

evet, canım insan bazen heyecandan hiç aklında olmayan bir şeyi alabiliyor, güle güle giyelim, bir de ben sonradan kullanmak için beyaz almadım, madem o kadar para veriyoruz sonra dolap beklemesin dedim :)

evet, canım insan bazen heyecandan hiç aklında olmayan bir şeyi alabiliyor, güle güle giyelim, bir de ben sonradan kullanmak için beyaz almadım, madem o kadar para veriyoruz sonra dolap beklemesin dedim :)

Ben giydim eskittim bile canım hatta memleket düğününde baya bi batmış nasıl temizlenir bilmiyorum.
Darısı senin basına güzel güzel giy inşallah

rengi çok şeker dolgu topuk olduğu için rahat rahat oynar halay çekersin çok mantıklı bir seçim olmuş bende kazasız belasız düğün aşamasına gelebilirsem dolgu topuk almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…