- 19 Mayıs 2013
- 415
- 63
- Konu Sahibi twettygirl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm eline sağlık çok güzel gözüküyorlar..ben hiç anlamıyorum örgüden
çok güzel olmuş...ellinize saglık
himalaya iptenmi ördünüz battaniyeyi? çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın.. :))
ben yeni bebek battaniyesi başladım. nedense çok ince oldu böyle yumuş yumuş değil. kendini toplaması için nasıl bir yöntem izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
himayala ip çok güzel oluyor her çeşidi aynı bu battaniyede çok güzel olmuş canım
Canım ben 2 tane bebek battaniyesi yaptım birinin ipi zaten yumuşacıktı himalaya ip 6 numara şişle ördüm diğeri de Nako Bebe Yün 5 numara şişle ördüm iplerden kaynaklı heralde
tatlım bana 3 nolu şişlede olur dediler ip zaten ince ördüm pirinç modeli bile ufak ufak oldu nette gördüklerim gibi olmadı. bir arkadaşta arkasına astar dikeriz toparlar kendini dedi ne yapsam bilemedim şimdi :26:
3 numaralı şişle ince olur ben bebek yeleklerini genellikle 3 no şişle yapıyorum naçizane bir öneri siz kendiniz astar dikmeyin Pikocuya götür saten kumaştan astarı onlar dikerler eğer süslü olmasını istersen de kenarlarına da fisto çektirebilirsin
Çok güzel ve şık duruyo emeğine sağlık tatlımmm