• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk bunlar da benim boncuk kaynaklarım

cotech

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
136
42
298
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar
ben de uzun saç hayaliyle yanıp bir türlü uzatamayanlardanım sizinle saç uzatma uğraşlarımı paylaşmak istedim

ilk çıt çıt olarak aldım ve kullanımı bana çok zor geldi tak çıkar bir gün kısa bir gün uzun saç bana göre değildi sonra çıtçıtları bozdurup boncuk kaynağa çevirdim ama yapanın tecrübesizliği mahvetti beni 15 gün sonunda çıkarmak zorunda kaldım aşırı bir kaşıntı çok belli olması şekil verememe toplasam belli oluyordu

sonra 3 gün önce tekrar başka biyere taktırdım şuan çok memnunum henüz hafif batmalar var ama şimdiden toplayıp istediğim gibi kullanabiliyorum tek sorunum saçlar 3 senedir bende haliyle uçları yıpranmışlar bi sonraki taktırmada yeni saç almam gerek :) resimlerinide ekliyeyim siz görün istedim düz olan ilk günkü fönlü hali dalgalı olan kendi yaptığım maşa aceleyle pembeli olanda yeni yıkanmış biraz kabarmış hali :1:

:16: :21: $IMAG0605 copy.jpg $IMAG0613.jpg $IMAG0616.jpg $IMAG0619.jpg $IMAG0621.jpg

bu arada ilk günler olan kaşıntıları hafifletmek için duş tan sonra çok ılık suyla saç diplerinize massaj yapın ben öyle yaptım ve rahatladım :21:

Merhaba arkadaşlar
ben de uzun saç hayaliyle yanıp bir türlü uzatamayanlardanım sizinle saç uzatma uğraşlarımı paylaşmak istedim

ilk çıt çıt olarak aldım ve kullanımı bana çok zor geldi tak çıkar bir gün kısa bir gün uzun saç bana göre değildi sonra çıtçıtları bozdurup boncuk kaynağa çevirdim ama yapanın tecrübesizliği mahvetti beni 15 gün sonunda çıkarmak zorunda kaldım aşırı bir kaşıntı çok belli olması şekil verememe toplasam belli oluyordu

sonra 3 gün önce tekrar başka biyere taktırdım şuan çok memnunum henüz hafif batmalar var ama şimdiden toplayıp istediğim gibi kullanabiliyorum tek sorunum saçlar 3 senedir bende haliyle uçları yıpranmışlar bi sonraki taktırmada yeni saç almam gerek :) resimlerinide ekliyeyim siz görün istedim düz olan ilk günkü fönlü hali dalgalı olan kendi yaptığım maşa aceleyle pembeli olanda yeni yıkanmış biraz kabarmış hali :1:

:16: :21:Eki Görüntüle 351525 Eki Görüntüle 351526 Eki Görüntüle 351527 Eki Görüntüle 351528 Eki Görüntüle 351529

bnm de çıt çıtlarım var ama nası boncuk kaynaga çeviricemm taktırmak istiyorum

tam olarak neresi kuaförlere gidip orda mı çevirir biraz açıklar mısın

canım ilk çıtçıtken kuaföre gittim bunları boncuk kaynak yaptırıcam dedim yaklaşık bi yarım saat te çıtçıtları diplerden tutam tutam kesip keratinle çevirdiler bu kadar sonra taktılar hemen :21:

Back