Bunlar da benden...

Merhaba tekrar, pantolonun bacak boyunu ag kısmından ölçüp yazarsanız sevinirim bir de kumaş içeriği neden oluşuyor pamuk mu polyester mi

Merhaba, istediğiniz ölçüyü yazmıştım 77 cm :) kumaşın türünü de akşam gidince yazarım tekrar

38 no da topuklu taşlı, bir kere abiye ile giydim... 20 TL

37 noda, sayılı giyildi, 10 TL

Koyu Laci kot pantalon, likralı dar, ispanyol paça. Bedeni 28, boyu maalesef paçasını yaptırdım, iki paçada boy farkı var biraz, ben kısa olanı yazdım. 1 kere ancak giydim, paçasını düzelttirene kadar da kilo aldım zaten boyu uyan kaçırmasın, harika bir kot pantalon. 20 TL

29 beden üst düğmesi yok, zorlayınca koptu :) 1 kere giydim sadece.. Bunun da paçası yapıldı. bacak boyu 73 cm. likrasızdır. 20 tl

Arkadaşlar, fiyatlarda anlaşırız, nerdeyse hepsi sıfır ayarında giysiler..

ikisi de satıldı

paçası farklı olan kotun bacak uzunluğu 71 ve 72.. kotlar yepyeni ve kaliteli arkadaşlar..

Kalanların hepsi sıfır ayarındadır arkadaşlar. Kalitelidir. 2 ürün alanın kargosunu ben ödüyorum..

hayırlı satışlar canım ben açtığım konuya resim yükleyemiyorum neyaptıysam olmadı yardımcı olusanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…