Bunlar da benden...

kardelenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
424
20
118
Arkadaşlar, bir süredir takip ediyorum, benim de kullanmadığım veya bir-iki kere kullanıp varlığını unuttuğum kıyafet, ayakkabı vb eşyalarım var. Uygun fiyatlara veriyorum.. Hepsini birden yükleyebilir miyim bilmiyorum ama.. buyurun..

bir kere sadece bir parçasını denemek için kullanmıştım.. bir daha da elimi sürmedim, 15 TL

Düz lacivert pantalon.. (makinam biraz sorunlu çekiyor, çizgileri dikkate almayın :) )
Düğmesi daha alırken kopmuştu, ancak hiç giyemedim, bu da zayıflarım hayaliyle aldığım kıyafetlerden biri
Sanırım ince 40 olur.. (EUR 40, D/HC 38, UK 12)
40 TL YE ALDIM, 30 TL ye veririm

Erkek Pantalon sadece denendi, ,HAKİ renk, 50 yazıyor ama emin olamadım bedende, 95 cm ölçtüm bel çevresini :) Limon Comp. 40 TL

Son düzenleme:

temsili resimdir. elimde bunun kırmızısı ML bedeni var. bir heves aldım ama çekmecede bekledi sadece... 15 TL

Lacivert pantolonun markası ne?boyu kaç santim ?ve kumaş mı koton mu, benim boyum 175 de olur mu bilmem uyarsa ve fiyatta anlaşırsak eşortman altını da almak isterimü

Lacivert pantolonun markası ne?boyu kaç santim ?ve kumaş mı koton mu, benim boyum 175 de olur mu bilmem uyarsa ve fiyatta anlaşırsak eşortman altını da almak isterimü

Markası Çizgin yazıyor, ancak kaliteli çok ince olmayan kumaş. Hafif likralı da.. baştan aşağı boyu 100 cm, eşofman da eşofmanın boyu da 98 civarı

Markası Çizgin yazıyor, ancak kaliteli çok ince olmayan kumaş. Hafif likralı da.. baştan aşağı boyu 100 cm, eşofman da eşofmanın boyu da 98 civarı

Bacak boyunu ağ kısmından ölçüp yazar musınız yani pantolonu ütü çizgisinden yatırın bir bacağını kaldırın agdan başlayarak dikiş çizgisinden bikege kadar ölçün lütfen kaç santim gelecek ? Bir de arkadan ag kısmından kemeri dahil ölçün ayrıca beli kaç santim ? Klasik pantolon mu iş için uygun mu önünde ütü çizgisi var mı kusura bakmyın yoracam sizi

elimde bir de Marks&Spencer siyah kısa model 38 beden bu pantalon var, düşünen olursa resmini eklerim çekip.. temsili bu fotosunu buldum.. indirimden 40 civarıydı galiba aldım, 30 TL

öncelikle ben de çalışıyorum kesinlikle iş için uygun onu söyleyeyim :)
ilk sorduğunuz ölçü 77 cm, ütü çizgili.. arkdan anlamadım boydan boya mı ölçü alayım.. :) beli de 85-86 cm..

Son düzenleme:
siyah tayt .. önü çizgi şeklinde dikişli.. bir kere giydim.. 38 beden (üzerinde beden yazmıyor, export mağazadan almıştım..15 tl
kumaşı.. %75 viscose,%24 polyamide, %4 elastane

geceliğin kırmızısı arkdaşlar.. temsili resmidir

Son düzenleme:
200 TL ye aldım, bir kere giydim, giydiğimde 42 bedendim, 40 a daha iyi olur, aynı kumaşından atkısı da var, ilgilenen olursa ölçü veririm akşam, 80 TL

öncelikle ben de çalışıyorum kesinlikle iş için uygun onu söyleyeyim :)
ilk sorduğunuz ölçü 77 cm, ütü çizgili.. arkdan anlamadım boydan boya mı ölçü alayım.. :) beli de 85-86 cm..

Merhaba tekrar, pantolonun bacak boyunu ag kısmından ölçüp yazarsanız sevinirim bir de kumaş içeriği neden oluşuyor pamuk mu polyester mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…