- 10 Mayıs 2007
- 424
- 20
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lacivert pantolonun markası ne?boyu kaç santim ?ve kumaş mı koton mu, benim boyum 175 de olur mu bilmem uyarsa ve fiyatta anlaşırsak eşortman altını da almak isterimü
Markası Çizgin yazıyor, ancak kaliteli çok ince olmayan kumaş. Hafif likralı da.. baştan aşağı boyu 100 cm, eşofman da eşofmanın boyu da 98 civarı
Bacak boyunu ağ kısmından ölçüp yazar musınız yani pantolonu ütü çizgisinden yatırın bir bacağını kaldırın agdan başlayarak dikiş çizgisinden bikege kadar ölçün lütfen kaç santim gelecek ? Bir de arkadan ag kısmından kemeri dahil ölçün ayrıca beli kaç santim ? Klasik pantolon mu iş için uygun mu önünde ütü çizgisi var mı kusura bakmyın yoracam sizi
Eki Görüntüle 920185
temsili resimdir. elimde bunun kırmızısı ML bedeni var. bir heves aldım ama çekmecede bekledi sadece... 15 TL
bunu beğendim renk siyah mı?
yok bende ki kırmızı.. iki parçadır.. sırt kısmı çapraz iplidir
small bedene olur mu ki acaba?
emin değilim, bunların bedeni SM ve ML diye zaten.. Bu ML si.. 38 ve ince 40 olur tahminimce
isterseniz ölçü alayım
36-38 beden arası giyen birine göre mi ki bi bak istersen
öncelikle ben de çalışıyorum kesinlikle iş için uygun onu söyleyeyim :)
ilk sorduğunuz ölçü 77 cm, ütü çizgili.. arkdan anlamadım boydan boya mı ölçü alayım.. :) beli de 85-86 cm..