bunlar da benden kareler begencek misiniz bakalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi

Son düzenleyen: Moderatör:

Son düzenleyen: Moderatör:
harika fotolar uzmansın sanırım paylaışım için teşekkürler :)

kızlar çok teşekkür ederimm ya beğendiğinize çok çok sevindim:asigim:

profesyonel deilim ne yazıkki:1no2:
ay o kadar güzeller demekki:sm_cool: şımardım valla

vallahi süper çekmişsin tebrikler demekki senin bile bilmediğin bi yeteneğin varmış hadi göster kendini :)

vallahi süper çekmişsin tebrikler demekki senin bile bilmediğin bi yeteneğin varmış hadi göster kendini :)

teşekkür ederima.s.

ya aslında bölümümle alakalı bi aralar fotoğrafla uğraştım..ama profesyonel deilim bu anlamda

beğendiğinize çok sevindim

bazıları normal güzel .ama bazıları da gerçekten güzel :)
istanbulu kim çekse güzel çıkıyor değilmi. benim de bir kaç fotom var ama eşimde gitmiş. bir araya gelince yayınlayabilirim ancak. oda en az iki ayı bulur sanırım.

harika ötesi dedek daha iyi harbi emeğine sağlık ... ya bi ar benide çeksene:Saruboceq:

gel ablamm gell sana da bi kare uydurruz:jeyyar:

canımmm sen de ne cevherler varmış....cidden çoook beğendim....görsellerde ki galerim de senin adını vererek yayınlayabilirmiyim canısı?

gökhan özeni de sen mi çektin?

gerçekten çok iyi çekimler profesyonele yakın yerimseniben emeğine sağlık su kurbağası a.s.

canımmm sen de ne cevherler varmış....cidden çoook beğendim....görsellerde ki galerim de senin adını vererek yayınlayabilirmiyim canısı?

gökhan özeni de sen mi çektin?

kız yerim seni benn yaakaydirigubbakcemile3 o gökhan özen diilki abimmkaydirigubbakcemile3

olur tabi seve seveee..galerine ekleyebilirsin tabi ben de çok mutlu olurumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…