• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bune renk bilen varsa yardım etsin???

• Konu Sahibi Konu Sahibi IVIRZIVIR_00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6
7nk6.jpg"]http://i40.tinypic.com/mc7nk6.jpg[/URL]

ay çok hoş cidden fındık kabuğu karamel gibi tarçın gibi ama bilmiyom ya çok güzelllll

karamel canım...benim saçım da bu renk ve çok memnunum..beyaz tenlilere özellikle çok gidiyor..

oğlişlerimin okulunda bir müzik öğretmeni var kadını hergördüğümde içim gidiyo :)))))) yani çok yakışmış saç rengi bununla aynı evet beyaz tenlilere gittiği inancındayım bencede karamel
hatta arkadaşlarla konuştuk gidip kadına sorsakmı hangi renk diye :)))

benim saçımın rengi:):):) saçlarım koyu kestane palette yoğun renk açıcı ile açtım üzerine loreal karamel kahve akınca sonuç budur

tşk kızlar ben buğday tenliyim bana olurmu acaba ya buğday tenli bi arkadaşınız filan varmı karamel boyatan :dance:?

cnm ılk resımdekı bronz kahve ama eger sacında hıc boya yoksa tutuyor benım dıplerım aynı bu renk olmuştu

bu hangi renk kızlar http://i41.tinypic.com/oqf9d1.jpg
ve fındık kabuğu nasıl bi renk oluyor resimli olarak koyabilirmisiniz?

ya evet bende bu rengi merak ediyorum. koyu kestane mi.kızlar bide merak ettiğim bişey var koyu saç rengi daha mı esmer gösterir daha mı beyaz gösterri teni?.yani ben bugday tenliyim ne çok esmer ne çok beyazım. ben koyu renkleri çok seviyorum nedense sarıyı falan pek sevmem. ne dersiniz? ben esmer gözükmek istemiyorum.biraz tenim aççık gözüksün istiyorum

merhaba ben yeni üye oldum bu siteye gerçekten çok güzelmiş bi siteymiş.Benim saçlarım röfleliydi kuaförde sarıya boyattım fakat hiç memnun kalmadım.Diplerim kahverengi olduğundan turuncu oldu,üstteki röfleli saçlarım açık sarı alttaki röfleli saçlarım koyu sarı oldu tam anlamıyla bulamaç ve iğrenç oldu.Bugün loreal castingin çikolata karamel rengini aldım umarım ii olur tek renk olsun ve yanmasın istiyorum nasıl boyucam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen?teşekkürler şimdiden.

saçımda hiç boya yok ama şu fındık kabuğunu merak ediyorum nasıl bişi bilen varsa resimli olarak koyablirmi???????

Back