- 30 Ocak 2020
- 157
- 89
- 53
- 29
- Konu Sahibi _Safderun_
-
Evet terkettim. Ve adam hala evde uyuyor. 5 saattir evde değilim ve yokluğum farkedilmedi bile..Evi terkettiniz ve bosanacak mısınız? Hayırlısı olsun hakkınızda. Eski konunuza baktım, adam çalışmayıp evde yan gelip yatıp onunla bununla mesajlasiyormus. En doğru kararı vermişsiniz.
Aynen kim bilir kadınlar evli olduğunu biliyorlar mı acaba? Beni kaybetti artık. Ama anlayacağını hiç sanmıyorum. Anlayacak olan zaten çaba gösterirdi. Onda o da yoktu.Evet biraz ağır olmuş. Evli bi kankaya öpücük yollanmaz. Ama bu yüzü eşiniz vermiş… sizi ve evliliğinizi düşünmüyor. Üzücü bi durum. Sizi kaybedebileceğini anlaması gerekli
Keşke onu evden atsaydınız. Git ekmek al deyip o gelene kadar eşyalarını kapı önüne koyup kapıyı kilitlemek güzel olurdu.Evet terkettim. Ve adam hala evde uyuyor. 5 saattir evde değilim ve yokluğum farkedilmedi bile..
O evde durmak istemiyorum ki ben. Duvarları üstüme üstüme geliyordu artık. Bıraktım geldim bende işte..Keşke onu evden atsaydınız. Git ekmek al deyip o gelene kadar eşyalarını kapı önüne koyup kapıyı kilitlemek güzel olurdu.
Boşanma durumunda evi terketmek kusur kabul ediliyordu sanırım. Onu bir araştırın. Valla ben o zevki yaşamak için atardım o adamı evden. Gitsin nerde isterse orada konuşsun kızlarla ama benim gecindirdigim, kirasını faturasını ödediğim evde değil.O evde durmak istemiyorum ki ben. Duvarları üstüme üstüme geliyordu artık. Bıraktım geldim bende işte..
Benim elimde bazı şeyler var zaten. Aynı zamanda eşim pekte sakin bir insan değil dediğinizi yapsam bana zarar verebilir. Neden kusur sayılsın ki bence haklı olarak kazanırım ben davayı açınca. Bilemiyorum ki..Boşanma durumunda evi terketmek kusur kabul ediliyordu sanırım. Onu bir araştırın. Valla ben o zevki yaşamak için atardım o adamı evden. Gitsin nerde isterse orada konuşsun kızlarla ama benim gecindirdigim, kirasını faturasını ödediğim evde değil.
Davayı beklemeden açın o zaman. Pazartesi ilk işiniz bu olsun mesela. Aile evini terketmek bazı durumlarda kusur olabiliyor.Benim elimde bazı şeyler var zaten. Aynı zamanda eşim pekte sakin bir insan değil dediğinizi yapsam bana zarar verebilir. Neden kusur sayılsın ki bence haklı olarak kazanırım ben davayı açınca. Bilemiyorum ki..
Ama ailemin evindeyim. Bunu bir araştırayım o zaman ben teşekkür ederim. Çalıştığım için pazartesi gidemeyebilirim çünkü.Davayı beklemeden açın o zaman. Pazartesi ilk işiniz bu olsun mesela. Aile evini terketmek bazı durumlarda kusur olabiliyor.
Sizin aile eviniz eşinizle yaşadığınız ev kabul ediliyor, anne babanızın evi değil. Bir araştırın. Tam bilmiyorum hangi durumlarda kusur hangilerinde değil.Ama ailemin evindeyim. Bunu bir araştırayım o zaman ben teşekkür ederim. Çalıştığım için pazartesi gidemeyebilirim çünkü.
Ben daha once bunlarin hepsini denedim. Ama kendisi umursamiyor. Bana diyor ki sende beni aldat yeterki sus bisey demiycem ben artik bu konunun kapanmasini istiyorum diyor. Mantikli bir insan boyle bir sey der mi? Ben yapsam emin olun ki adim cikar benim. Ben oyuna vs. Karsi bir insan değildim normalde ama insan bazen basina biseyler gelince araci olan her seye karsi tepkili oluyor. Adam onceden evi terkettigimde duzeltcem herseyi deyip yine ayni seyleri yapmaya devam ediyor.Diğer konularınızı okumadım bilmiyorum ama bence her erkeğin bir kafasına dank ediş şekli vardır ..Bazı erkeklere evi de terk etsen ,kapının önüne de koysan anlamaz.Bazen aynı hareketi yapmış gibi yapmak ya da söylemek kafasına dank etmesine yarayabiliyor.gidin oyunda erkeklerle mesajlaşın demiyorum ama onunla konuşsanız ben yapsam böyle bir şeyi kabul eder miydin diye .Empati yani ..Tabi bazı erkekler için cinayet sebebi tabi Allah korusun sadece bizde işe yarıyor o açıdan.Mesela eşim dışarı çıksa çokça rahatsızlık hissedersem bende çıkmalarımı arttırırım falan gibi ..Tabi bu aldatmalarda pek geçerli değil tabikide..
Tesekkur ederim arastiracagim hakli olabilirsiniz.Sizin aile eviniz eşinizle yaşadığınız ev kabul ediliyor, anne babanızın evi değil. Bir araştırın. Tam bilmiyorum hangi durumlarda kusur hangilerinde değil.
Ben daha once bunlarin hepsini denedim. Ama kendisi umursamiyor. Bana diyor ki sende beni aldat yeterki sus bisey demiycem ben artik bu konunun kapanmasini istiyorum diyor. Mantikli bir insan boyle bir sey der mi? Ben yapsam emin olun ki adim cikar benim. Ben oyuna vs. Karsi bir insan değildim normalde ama insan bazen basina biseyler gelince araci olan her seye karsi tepkili oluyor. Adam onceden evi terkettigimde duzeltcem herseyi deyip yine ayni seyleri yapmaya devam ediyor.
Tatlım onun başka kuralları var. Evi 3 aydan fazla süre terk etmiş olması ve eşinin eve dön yasal ihtarı çekmiş olması gerekiyor kadının kusurlu olması için. Boşanmak için ayrıldıysa kusurlu olmaz.Boşanma durumunda evi terketmek kusur kabul ediliyordu sanırım. Onu bir araştırın. Valla ben o zevki yaşamak için atardım o adamı evden. Gitsin nerde isterse orada konuşsun kızlarla ama benim gecindirdigim, kirasını faturasını ödediğim evde değil.
Gercekten skandal yani. Hayretlere dusuyorum söylediklerini dinlerken.
İyi o zaman ya bende bi an hakliyken haksiza dusmek istemem yani. Zaten cok sorunlu bir evlilik yasiyordum hakim benim halime acir bosar yani.Tatlım onun başka kuralları var. Evi 3 aydan fazla süre terk etmiş olması ve eşinin eve dön yasal ihtarı çekmiş olması gerekiyor kadının kusurlu olması için. Boşanmak için ayrıldıysa kusurlu olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?