- 30 Ocak 2020
- 157
- 89
- 53
- 29
- Konu Sahibi _Safderun_
Selam kızlar. Geçenlerde açtığım konudan bilirsiniz. Belki okumuşsunuzdur. Sonunda bıraktım. Artık böyle evliliğime devam edemem. Zaten ortada evlilik denecek bir şey yoktu.. Yazdıklarınızda çok haklıydınız. Zaten eşimde bana karşı bir eksiklik olmasa oyun ya da başka bir şeyler için beni bu kadar üzmezdi. Dün akşam yine aynı şeyleri yaşadım. Artık oyundakilerle konuşurken benden bile çekinmiyor. Baktığımı bile bile kızlarla oyundan mesajlaşıyor. Mesajlarda öpücük işaretleri vardı. Bir kadın benim eşime kanka adı altında nasıl öpücüklü mesajlar iletebilir ki? Anlayamıyorum. Kendisi beni ne kadar sevdiğini söylese de sevgi böyle bir şey değil. Hazmedemiyorum yaşadıklarıma. En son evden gittiğimde her şeyi düzelteceğini söylemişti. Düzeltmek isteyen insan hala devam eder mi aynı şeylere. O kadar çok kırgınım ki hayata ve ona. Hak etmediğim şeyler yaşamaktan yoruldum artık. Yine de kurtulmak isterken bile içimde bir burukluk var. Sadece mutlu olmak istemiştim. Ama bir oyun kadar bile bir değerim yokmuş bundan sonrası için her şeyin hayırlısı olsun...