• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan sonraki süreç nasıl olcak kızlar...

lel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
105
26
298
Samsun
kızlar geçen pazartesi hsg çekildim.çok ağrılıydı ama tüpler açıkmış.
prolaktin iki ay önce 39du şimdi bu ay ölçtürdüm 44 olmuş.
dostineks verdi doktor.onu kullanıyorum haftada iki kez perşembe ve pazartesi 3 tane kullandım.
son adetim 2 hazirandı.doktor bidaki adetinin 3. günü gel tedaviye baaşlayalım dedi.
o sırada dalgınlığıma geldi ne tedavisine başlanılcak diye.
aşılamamı yapılcak ? bu arada rahim de ters :(((
bu ay yine çok stres yapıyorum kızlar.bide hsg pazartesi çekindim çarşamba ilişki oldu.
karnım hala şiş ve acısı oldu.bişey olmuşmudur?doktor ilşki olmasın falan dememişti.
:26::43::43:

kızlar geçen pazartesi hsg çekildim.çok ağrılıydı ama tüpler açıkmış.
prolaktin iki ay önce 39du şimdi bu ay ölçtürdüm 44 olmuş.
dostineks verdi doktor.onu kullanıyorum haftada iki kez perşembe ve pazartesi 3 tane kullandım.
son adetim 2 hazirandı.doktor bidaki adetinin 3. günü gel tedaviye baaşlayalım dedi.
o sırada dalgınlığıma geldi ne tedavisine başlanılcak diye.
aşılamamı yapılcak ? bu arada rahim de ters :(((
bu ay yine çok stres yapıyorum kızlar.bide hsg pazartesi çekindim çarşamba ilişki oldu.
karnım hala şiş ve acısı oldu.bişey olmuşmudur?doktor ilşki olmasın falan dememişti.
:26::43::43:
cnm adetin 3. günü hormonlarına bakılacak bazı testler yapılacak.....hsg den sonra ilişkinn olmasında sakınca yoktur cnm....

cnm adetin 3. günü hormonlarına bakılacak bazı testler yapılacak.....hsg den sonra ilişkinn olmasında sakınca yoktur cnm....

cevabın için teşekkür ederim canım.ozaman yeniden prolaktine bakacak.zaten dostineks kullanmaya başladım ya.tedaviye başlıcaz dedi ya doktor.
ondan aklım çok karıştı aşılama mı yapcak napcak diye. bide dostineks kullanırken korunun diye yazıyor prospektüsünde 1 ay çocuk düşünmeyin diye yazıyor.
oofff aklım öyle karışıkki.

cevabın için teşekkür ederim canım.ozaman yeniden prolaktine bakacak.zaten dostineks kullanmaya başladım ya.tedaviye başlıcaz dedi ya doktor.
ondan aklım çok karıştı aşılama mı yapcak napcak diye. bide dostineks kullanırken korunun diye yazıyor prospektüsünde 1 ay çocuk düşünmeyin diye yazıyor.
oofff aklım öyle karışıkki.
rica ederim cnm aşılama için erken değilmi yani ne kadardır istiyorsunuz bebiş?

rica ederim cnm aşılama için erken değilmi yani ne kadardır istiyorsunuz bebiş?

canım 1 yıldır istiyoruz.11 ay işte.daha önce tedavi görmedim.klomen vs falan hiç bu süreci bilmiyorum.doktor adetin 3. günü gel tedaviye
başlıcaz dediği için biraz tereddüt ettim :43:

canım 1 yıldır istiyoruz.11 ay işte.daha önce tedavi görmedim.klomen vs falan hiç bu süreci bilmiyorum.doktor adetin 3. günü gel tedaviye
başlıcaz dediği için biraz tereddüt ettim :43:
cnm önce adet günlerinde hormaonlara bakar daha sonra yumurtlama günlerinde yumurtlama gerçekleşiyormu takiip eder sonrasında buna bağlı tedavi uygular..klomen gibi...beni dinlersen eşinde gitsin bir üroloğa daha erken tabi ama en azından bir sorun varsa önüne geçilir muhtemelen doktorda eşinden test ister bu süreçte izlemen gereken yol bu ...ben eğer herşey yolundaysa sana bitkisel birşeyler denemeni tavsiye ederim bak haziran topiğinin ilk sayfasındaki bilgileri okursan kafanda netleşir Allah sağlıkla hayırlı bebelerimiz olmasını nasip etsin inşallah.....

cnm önce adet günlerinde hormaonlara bakar daha sonra yumurtlama günlerinde yumurtlama gerçekleşiyormu takiip eder sonrasında buna bağlı tedavi uygular..klomen gibi...beni dinlersen eşinde gitsin bir üroloğa daha erken tabi ama en azından bir sorun varsa önüne geçilir muhtemelen doktorda eşinden test ister bu süreçte izlemen gereken yol bu ...ben eğer herşey yolundaysa sana bitkisel birşeyler denemeni tavsiye ederim bak haziran topiğinin ilk sayfasındaki bilgileri okursan kafanda netleşir Allah sağlıkla hayırlı bebelerimiz olmasını nasip etsin inşallah.....

canım amin Rabbim isteyen herkese bebişini nasip etsin hayırlısıyla inşallah.siz de mi istiyosunuz bebiş.
doktor eşimden de tahlil istedi.ileri hareket sıfır çıktı sonra proxed plus diye bi ilaç kullandı.şimdi % 60 oldu ileri hareket
doktor bu değerler iyi dedi.tedeviye başlayabiliriz dedi.
beni bu ay yumurtlama takibinede çağırmadı adetin 3.günü dedi direk.
çok saol canım haziran topiğine bi göz atim.:emir_bebek::emir_bebek:

Back