bundan sonra felsefem, bin düşünüp bir söyle

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.266
3.777
iyi akşamlar hanımlar an itibariyle içime oturmuş bi durum paylaşıcam sizinle.seninki de dert mi diyebilirsiniz belki ama bi ölçüsü yok ki derdin, küçüğü de büyüğü de geriyor insanı.

Babannemlerle aynı binada farklı dairelerde oturuyoruz. şu sıralar parasal ve ailevi birtakım sorunlar yaşıyoruz bende babannemlere iniyorum bunaldıkça. Bugün öğleden akşama kadar onlardaydım, halam ve babannem vardı. ordan burdan konuşurken konu erkek arkadaş meselelerine geldi, ben pek kimseye anlatmazdım bu durumları. ne olduysa bi anda evet var benim erkek arkadaşım dedim bi anda. şaşırdılar, normalde kapamıştık konuyu, nolcak canım olabilir normal demişlerdi. aradan birkaç saat geçti yine bi yerden konu açılınca söyleyiverdim bi anda.. onun mesleğini sordular, muhasebeci dememle halamın burun kıvırması bir oldu. hani sen çevrene bak yine de daha iyisi vardır diye bakış attı, şaka gibi. Erkek arkadaşımın resmini gösterecektim ki hevesim kursağımda kaldı, göstermedim.Gerildim ve içime oturdu bu durum istemsizce.

Bi insanın nasıl biri olduğuna mesleğine bakılarak mı karar verilir, muhasebeci olmanın nesi var? Halamın eşi subay emeklisi, bu durum mu ona bu tavrı sergileme hakkı veriyor , kendince öyle mi düşünüyor anlamadım. Şaşırdım da zaten samimiyet gitti birden.. onun burun kıvırmasıyla erkek arkadaşımla bağımı kesecek de değilim ben içimden gelerek söyledim, böyle mi karşılanırdı.bin pişman oldum paylaştığıma..

21yaşındayım bu arada. nisan tercihlerini bekliyorum, atandığımda bende normal memur olucam yani. henüz evlilik vs. de düşünmüyorum ama sanki yarın evleniyorum da eş beğendircem onlara gibi birşey oldu bildiğiniz.

Son düzenleme:

belki de onun aklında yanlış anlama ama nasıl derler meslek olarak daha iyi bir başkası vardı

şöyle bi durum da var, konumun başında yazdığım gibi şuan için sıkıntılarımız büyük babamın işi vs. olaylar yüzünden, sen de zorlanıyosun aile içindeki sıkıntılarla, bak görüyosun iş çok önemli iyi mesleği olan birini bulup evlen en iyisi dedi halam. yaprak dökümündeki fikret gibi hayal ettim kendimi.

Evet bi kaç dakika da olsa aklımı çeldi mi çeldi evlilik meselesi yalan söylemeyim, 20li yaş psikolojisinin bi etkisi olarak da sevdiğin adam + pembe hayaller + güzel günler kombinasyonunu düşündüm. ama çok uzun sürmedi hemen kendime geldim. her şeyin zamanında olması taraftarıyım, ama bu tavırlar.. anlam veremedim, veremiyorum

Halanizim tabiri yanlis . Ama sizinde dedgniz gbi . Aileden siminti cekiosun bari kocanin evinde bi durumları yasama die nasihat etmis .

ne olacağı hiç belli olmaz ama... işi iyi ve maddi gücü yüksek biriyle evlensen tek bir hayata bakar bütün hayatın yerle bir olması için..

ya da şuan ki sevgilinle birlikte zirveyide paylaşabilirsiniz

konuma yazan herkesin tek bi harfini kaçırmadan okuyorum beğen butonuna basamadığım olduysa

bu şekilde yani babannem bi araştırmak lazım arkadaşını o zaman dedi. o halamın dediği gibi söylemlerde bulunmadı en azından. tabi benden sonra ne konuştular bilmiyorum, yanlış mı yaptım söylemekle onu da bilmiyorum ki malzeme olmusum gibi hissediyorum, anlattığıma inanamıyorum çünkü gerçekten benim için çok farklı bişey bu.. hiç anlatmadım daha önce

Benim için en önemli kriter ahlak sonra geçerli meslek ve ailelerin uyumu

Az önce bdv bölümünde altılı ganyan adamlarla evlenmiş olanlar var ve adamların epey borcu var insan mutsuz olmak için evlenmiyor tabi

muhasebecilik cok kazandiran bi meslek degil isin dogrusu statusu de yuksek degil. Simdi beni elestiri oklarina tutacaklardir ask sevgi vs diye ama kizlar hayatin da bazi gercekleri var ne yazikki.

yahu zaten öyle birşey iddia eden yok. çok para getirsin diye de evlenilmez ki.

benim babamın işgüvencesi yok bu yaşa gelmiş birikimi yok. 1liranın bile kıymetini bilirim ben parasızlığın ne olduğunu da. ileride evlendiğimde evime giren paranın miktarını bileyim giderimi bileyim yüksekler umrumda değil şahsen memuriyet kafası, orta halli bi yaşam istiyorum bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…