- 26 Aralık 2012
- 2.502
- 440
- 128
merhaba kızlar baaktm herkez yazıo bende yazım dedım.benım olmaz olasıca bı kaynanam var ben tek oglana gıttım benı kıskanıor bızım mutlu olmamızı ıstemıor. ıkı senelk evlıyım daha ama ıkı sendr de gozumu laftan sozden yalandan acamadm. kaynanam cok yalancı duzenbaz bırı yuzume guler arkamdan dunyann yalanını soyler hem benm agzımdan hem baskalarınn agzından.neyse ıkı sene boyle ıdare ettım ben dovus kavga bılmem ne.su 1 aydır kendısıyle konusmam evıme gelmeye yuzu yok bana ıftıra attı cunku.benımde bır gururum var cok sukur esımde anasınıda bılıo benıde dusunun esım annesnn olmesını bıle dedı yanı o derece sevmıor ama napım annem dıo.benı cok destekler esım haklısın sen der.anasınada dunyanın lafını sayar.gel geleım su bır aydır kendısı yanı esım yalnız gıder annesıgıle on dk durur gelır baktıkı olmuo ne zaman kadr ben tek gıdıp gelcem dedı bana benm hatrım ıcın haftada bı yanmda gozuk dedı bari.ama benm hıcccc ıcımden gelmıor o kadını gormek..ama napıyım kızlar mecbur ya bosancam yada cekıcem...cekıcem ama mecburum ben kendım ıstedm evlenmeyı ama goruorumkı evlılık dısardan bakıldıgı gıbı degılmıs bana akıl verınnnnn.....