Gelinlik Modelleri Bundan gelinlik olur mu

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
  • resimlerdeki elbise benim mezuniyetimde giydiğim elbise Hafif kırık beyaz üzeri simli parlak kumaşı normal pamuk gibi ama üzerinde sim olduğu için pek basit durmuyo 100 tl ye almıştım abiyeciden
Ben bunu başka yerde giyemem değerlendirmek istiyorum
Sizce buna tül eklenerek bi şekilde gelinliğe çevrilebilir mi?
Sadece nikah olacak ama gelinliksiz olmak istemiyorum
Ya da nişan söz isteme bi arada olacak evde onun için giysem sizce abartı olur mu
Ama daha çok gelinliğe çevirmek istiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• E822571A-6DE5-4BF7-A954-0DF156F3AB41.jpeg
    34,5 KB · Görüntüleme: 511
  • 49A15DCB-3325-4277-8672-F2028D096360.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 516
  • F967A095-B8C0-4694-BE0B-385D43062EDA.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 505
Sana göre gelinlik olursa herkese göre de olur. Kimi ilgilendirir ki ? Yalnız illa fikir istersen, söz veya nişana daha uygun ..gelinlik biraz daha farklı tercih ederdim ben , yine sade birşeyler ..

Sana göre gelinlik olursa herkese göre de olur. Kimi ilgilendirir ki ? Yalnız illa fikir istersen, söz veya nişana daha uygun ..gelinlik biraz daha farklı tercih ederdim ben , yine sade birşeyler ..
Ama gelinlik olacaksa tül ekletip uzun duvakla kullanmayı düşünüyorum acaba tül eklenirse nasıl olur gelinliğe benzer mi

Ikinci evlilik olacaksa içinde kalmayacaksa masraf ayırmak istemiyorsan tamamen fransiz tül ekleterek (hatta tulu balik degil de biraz daha bol tutarak onden acik duracak.)duvakla olur.Onun harici soz nisanda renkli daha iyi olur .Bu da olur da isteme söz nişan bir arada olacaksa istemeye fazla abiye kaçmaz mi?gelinlik olarak giymezsen başka bir yerde giyersin.Baskasinin nisanında mesela.Ama gösterişli nişanlık giyen birinin yanında.Etekleri de kestedebilirsin aslında öyle abiyelikten biraz olsun sıyrılır.

Ben de ikinci evlilik gelinliği olarak ne giysem diye düşünüyorum.Su ilişkinin başına bir iş gelmezse.

Kaç kilosun boyun kaç bide yaşın

Kaç kilosun boyun kaç bide yaşın
Yasim 40 kilo 63 boy 160.Uzun kollu gelinlik gibi istiyorum ama cok masraf yapmak da istemiyorum.Karsinin durumu pek yok.Ben de gereksiz masraf yapmak istemiyorum.Oyle de çok sade duruyor.Baya baya gelinlik gibi olsun ama ekru beyaz abiyeden gelinlik yapayim dar bir tarlatan ekleyeyim diyorum.Ama gelinlikimsi beyaz abiye netten baktım bulamadım.

Şuan abiye var mı alacak mısınız yeni alınacaksa direkt gelinlik alın trendyolda güzel ucuz modeller var ve sade

canım eelbette önemli olan senın içine sinmesi. Ama daha çok abiye elbise tadında duruyor. onu gelinliğe çevireceğin masrafla kiralama düşünmezmisin

bak bu siteye gir resmı kopyalamama ızın vermedı
https:/
denızkızı havası yazan gelinliğe bak.
acaba senın elbısenın ustunede komple tül kaplansa boyle bır gorunum verırmı
modaevıne sormak lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
150-300 tl arası cok sade ve sık beyaz elbiseler var o kdr ugrasıp tül masrafı edeceğine ona harcanacak paraya elbise alabilirsin gelinlik tarzında trend yolda fılan görmüştüm

düşünceniz çok güzel ama bence burdaki gelinlik modellerine mutlaka bakmalısınız bende burdan almayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…