- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
-
Ama gelinlik olacaksa tül ekletip uzun duvakla kullanmayı düşünüyorum acaba tül eklenirse nasıl olur gelinliğe benzer miSana göre gelinlik olursa herkese göre de olur. Kimi ilgilendirir ki ? Yalnız illa fikir istersen, söz veya nişana daha uygun ..gelinlik biraz daha farklı tercih ederdim ben , yine sade birşeyler ..
Olabilir de bir görmek lazım ..Ama gelinlik olacaksa tül ekletip uzun duvakla kullanmayı düşünüyorum acaba tül eklenirse nasıl olur gelinliğe benzer mi
Kaç kilosun boyun kaç bide yaşınIkinci evlilik olacaksa içinde kalmayacaksa masraf ayırmak istemiyorsan tül ekleterek duvakla olur.Onun harici soz nisanda renkli daha iyi olur .Bu da olur da isteme söz nişan bir arada olacaksa istemeye fazla abiye kaçmaz mi?gelinlik olarak giymezsen başka bir yerde giyersin.Baskasinin nisanında mesela.Ama gösterişli nişanlık giyen birinin yanında.Etekleri de kestedebilirsin aslında öyle abiyelikten biraz olsun sıyrılır.
Ben de ikinci evlilik gelinliği olarak ne giysem diye düşünüyorum.Su ilişkinin başına bir iş gelmezse.
Yasim 40 kilo 63 boy 160.Uzun kollu gelinlik gibi istiyorum ama cok masraf yapmak da istemiyorum.Karsinin durumu pek yok.Ben de gereksiz masraf yapmak istemiyorum.Oyle de çok sade duruyor.Baya baya gelinlik gibi olsun ama ekru beyaz abiyeden gelinlik yapayim dar bir tarlatan ekleyeyim diyorum.Ama gelinlikimsi beyaz abiye netten baktım bulamadım.Kaç kilosun boyun kaç bide yaşın
Şuan abiye var mı alacak mısınız yeni alınacaksa direkt gelinlik alın trendyolda güzel ucuz modeller var ve sadeYasim 40 kilo 63 boy 160.Uzun kollu gelinlik gibi istiyorum ama cok masraf yapmak da istemiyorum.Karsinin durumu pek yok.Ben de gereksiz masraf yapmak istemiyorum.Oyle de çok sade duruyor.Baya baya gelinlik gibi olsun ama ekru beyaz abiyeden cevireyim dar bir tarlatan ekleyeyim diyorum.
kendi tasarımın ve emeğin bence çok da anlamlı ve güzel olur. yaptıysan eğer son halini görmek isteriz.Ama gelinlik olacaksa tül ekletip uzun duvakla kullanmayı düşünüyorum acaba tül eklenirse nasıl olur gelinliğe benzer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?