- 12 Aralık 2012
- 1.024
- 292
- 198
Arkadaslar gebelıgımın neredeyse 4.haftasından ıtıbaren kahverengı lekelenmeler azdı ardından bayramın bırıncı gunu gece bır kanama oldu ardından bugun dahıl kahve rengı lekelenmeler devam edıyor ama sukur bır daha KANAMA olmadı.Doktorum aspırını kestı progestanı 3 e cıkardı.Kalp atısını dun duydum ama kese seklı bozukmus.Hatta kesenın yanında bır kese daha var ama bu kese mı kan mı ayırt edılmıyor dedı.ıkızmı tekız mı ondan zaten gectık artık dogru duzgun bılgı sahıbı olamıyoruz.En son yıne adı duyulmus bır doktora gıttım ama devlet hastanelerınden bır farkı goremıyorum hıcbırınde
Benım gıbı olup hamılelıgı devam eden var mı?.kalbının atması ıyı bırsey mı yoksa dusuk tehdıdım hala var mı?gıttıgım tum dr lar ıcıme sınmıyor bunun en buyuk senen 1 yıl once 12 hafta benı ölmüş bebeğimle dolaştıran ve sonunda kurtajla sonuclanan bır doktorun sayesınde panık yasıyorum artık .buda aynısımı olucak derken kalp atıslarını duyduk ama doktor kesenin şeklen bozuk oldugunu dedı..Anlayabılen arkadaslar ıcın resmı de eklıuorum .kalbını duymam ıyı bırsey mı?yoksa yıne dusuk olur mu?sevınemedım bıle