• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunca kanama lekelenmeye ragmen kalp atısını duyduk ama KESE SEKLI BOZUK

milka84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.024
292
198
$20140805_163652.jpg

Arkadaslar gebelıgımın neredeyse 4.haftasından ıtıbaren kahverengı lekelenmeler azdı ardından bayramın bırıncı gunu gece bır kanama oldu ardından bugun dahıl kahve rengı lekelenmeler devam edıyor ama sukur bır daha KANAMA olmadı.Doktorum aspırını kestı progestanı 3 e cıkardı.Kalp atısını dun duydum ama kese seklı bozukmus.Hatta kesenın yanında bır kese daha var ama bu kese mı kan mı ayırt edılmıyor dedı.ıkızmı tekız mı ondan zaten gectık artık dogru duzgun bılgı sahıbı olamıyoruz.En son yıne adı duyulmus bır doktora gıttım ama devlet hastanelerınden bır farkı goremıyorum hıcbırınde

Benım gıbı olup hamılelıgı devam eden var mı?.kalbının atması ıyı bırsey mı yoksa dusuk tehdıdım hala var mı?gıttıgım tum dr lar ıcıme sınmıyor bunun en buyuk senen 1 yıl once 12 hafta benı ölmüş bebeğimle dolaştıran ve sonunda kurtajla sonuclanan bır doktorun sayesınde panık yasıyorum artık .buda aynısımı olucak derken kalp atıslarını duyduk ama doktor kesenin şeklen bozuk oldugunu dedı..Anlayabılen arkadaslar ıcın resmı de eklıuorum .kalbını duymam ıyı bırsey mı?yoksa yıne dusuk olur mu?sevınemedım bıle

Oncelikle gecmis olsun.Suan kaç haftaliksin? Bende de ilk zaman kahverengi lekelenmelee fln oldu hastanede yatacak kadar.kalp atışını duyman tabiki güzel banada bozuk kese ve yanında da kan pihtisimi nedir bilemioruz demislerdi.megerse ikinci keseymis ve suan Allahin izniyle 19 haftalık hamileyim.2.kese gec gelisio bazi ikizlerde 8.haftada kalp atışını gördük diğerini 6.haftada görmüştük oysaki.bol bol dinlen zaten 1.2 haftaya çıkar ne olduğu sıkma canını bence o ikinci kesedir.

Oncelikle gecmis olsun.Suan kaç haftaliksin? Bende de ilk zaman kahverengi lekelenmelee fln oldu hastanede yatacak kadar.kalp atışını duyman tabiki güzel banada bozuk kese ve yanında da kan pihtisimi nedir bilemioruz demislerdi.megerse ikinci keseymis ve suan Allahin izniyle 19 haftalık hamileyim.2.kese gec gelisio bazi ikizlerde 8.haftada kalp atışını gördük diğerini 6.haftada görmüştük oysaki.bol bol dinlen zaten 1.2 haftaya çıkar ne olduğu sıkma canını bence o ikinci kesedir.

cok tskr ederım umarım dedıgın gıbı olur

Eki Görüntüle 1209953

Arkadaslar gebelıgımın neredeyse 4.haftasından ıtıbaren kahverengı lekelenmeler azdı ardından bayramın bırıncı gunu gece bır kanama oldu ardından bugun dahıl kahve rengı lekelenmeler devam edıyor ama sukur bır daha KANAMA olmadı.Doktorum aspırını kestı progestanı 3 e cıkardı.Kalp atısını dun duydum ama kese seklı bozukmus.Hatta kesenın yanında bır kese daha var ama bu kese mı kan mı ayırt edılmıyor dedı.ıkızmı tekız mı ondan zaten gectık artık dogru duzgun bılgı sahıbı olamıyoruz.En son yıne adı duyulmus bır doktora gıttım ama devlet hastanelerınden bır farkı goremıyorum hıcbırınde

Benım gıbı olup hamılelıgı devam eden var mı?.kalbının atması ıyı bırsey mı yoksa dusuk tehdıdım hala var mı?gıttıgım tum dr lar ıcıme sınmıyor bunun en buyuk senen 1 yıl once 12 hafta benı ölmüş bebeğimle dolaştıran ve sonunda kurtajla sonuclanan bır doktorun sayesınde panık yasıyorum artık .buda aynısımı olucak derken kalp atıslarını duyduk ama doktor kesenin şeklen bozuk oldugunu dedı..Anlayabılen arkadaslar ıcın resmı de eklıuorum .kalbını duymam ıyı bırsey mı?yoksa yıne dusuk olur mu?sevınemedım bıle

Geçmiş olsun canım benim de 5. Haftadan 12. haftaya kadar düşük tehlikem vardı progestan kullandım. Nedeni seninki gibi kesenin eciş bücüş olmasıydı yani yuvarlak değil. Benim o zamanki süper doktorum bana çok açıklama yaptı büzülmenin sebebi rahim kasılmaları yani aynen adet sancısı gibi. Rahim keseye alışana kadar yani bebek kasılmalara dayanıp tutunana kadar sürekli yatmam ve ilacı düzenli kullanmam gerekiyodu. Ben de öyle yaptım bende çok da ağrı oluyodu her kasılmada iki büklüm oluyodum. Çok şükür 12. haftada bebeğim tutundu ve ilacı bıraktım. Bol bol dinlen ve ilacını ihmal etme bu arada dış etkenler sadece %15 etkiliymiş geri kalan %85 kader demişti doktor. Dua et ben de edicem sana

Merhaba melek-basak . 2014 yilinda ki postunu gordum . Ayni durumdayim suan .kese duzensiz . Yolk sac belirgin ama kese duzensiz . 1 hafta sonra doktor randevum var. gittigim gun 6+4 olacak . Sizin durumunuz nasil devam etti ?kese goruntuleriniz varmiydi ?

Merhaba melek-basak . 2014 yilinda ki postunu gordum . Ayni durumdayim suan .kese duzensiz . Yolk sac belirgin ama kese duzensiz . 1 hafta sonra doktor randevum var. gittigim gun 6+4 olacak . Sizin durumunuz nasil devam etti ?kese goruntuleriniz varmiydi ?
Gebeliğim in başında bana da bi doktor kese şekli duzensiz dedi 6. Haftada ken içerde embriyo görünmüyo boş gebelik olabilir dedi ki öncesinde 3 düşük yaşadım ve endişelerimi siz düşünün ama daha sonra doktora gittiğimde kese de düzgündü bebeğim de vardı ve kalbi gümbür gümbür atıyordu :) sağlıkla ve hayirlisiyla gelsin bebeginiz inşallah :)) var mı ultrason görüntünüz ?

Merhaba Melek , bugun tekrar doktora gıttım . Baska bır doktora . Kesen gayet düzgün dedi . Kalp atısı ıcın 1 hafta sonraya randevu verdı . Var goruntum . Gayet sınırları belli . Sevınıyorum suan ama korkuyorum da . Çünkü hafıf olmakla bırlıkte kanamam var tuvalet kagıdına gelen . Riskli suanda .

Endişeni tahmin edebiliyorum . Zor süreçler ..ama sanırım bebeğin oldu degıl mi?
Şuan hamileyim 13. Haftam dayım :) ben dr iki kez lekelenme yaşadım biri yerlesme diğeri plesenta oluşurken oldu ama suan bi sıkıntım yok şükür ki :)) dilerim en kisa zamanda kalp atışını duyarsin sende :))

Plasenta olusurken derken 5-6 . Haftalarda mı oldu kanaman ? Ben de bır kac gün sonra doktora gideceğim . Umarım ben de kalp atışını duyarım . Buraya yazarım . Çok sevindim tüm sıkıntılarına rağmen gebeliğinin sağlıkla devam etmesine . Sevgiler .

Plasenta olusurken derken 5-6 . Haftalarda mı oldu kanaman ? Ben de bır kac gün sonra doktora gideceğim . Umarım ben de kalp atışını duyarım . Buraya yazarım . Çok sevindim tüm sıkıntılarına rağmen gebeliğinin sağlıkla devam etmesine . Sevgiler .
Aynen 6 hafta civarı ydi dilerim sende sağlıkla devam edersin yaz mutlaka :))

Back