bunalimmm zamanii

sirinsura

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
20
5
34
25 yasindym.2 kizim war esmlede sewerek ewlendkk.ben kendimi bldim bilelii her sene bu ayylarda bunalim geciriorum.cozumu bence yok cunku uzak bi yerlere gitmek istiyorum.ailem baska sehirde ben baska.gerci bi ailem yok.annem babam ayri.babam annemle konusuyorum die beni sildi.annemin yanina esim gondermio beni sadece annem gelebilio.ust katimda nefret ettigim kaynana hanm oturuo.nefes almasi bile batio bana .sehirde yetsms bir kizligim. Oldu we su anda koyde yasiorumm hic bi sosyal hayatim yok yanii.anlicaginiz bari bu bunalimdan kurtulmak icin ne yapmaliyimmm nfes almak istiyorumn

seni daha fazla üzmek istemem ama oradan taşınmadıkça o bunalımdan da kurtulamazsın.

Bahar aylarına denk gelmesimi acaba sizin depresyona girmenizi tetikleyen? imkanınız varsa evde elinizde yapabiliceğiniz değişik hobiler olabilir yada bahçeniz varsa çiçek meyve sebze bişeyler ekip zaman geçirmeye çalışabilirsiniz

Sosyal hayat illa ki dışarıda değildir, evinizin içinde de bunu yaratabilirsiniz.
Kendinize zaman ayırmanız yeterli sadece.
Film arşivi yapabilirsiniz kendinize.
Yemek bloglarını takip edip, yeni şeyler keşfedebilirsiniz.
Güzellik- moda hakkında videolar izleyip, evde kendinize uygulayabilirsiniz.
Yeni hobiler edinin, evde yapabileceğiniz ve kullanabileceğiniz şeyler olsun.
Günümüzde bir şey öğrenmek için illa ki kursa gitmeye gerek yok, her çeşit şeyin yapılışı videolarla anlatılıyor.
Bunun yanı sıra yaptıklarınızı yine internet üstünden satabilirsiniz.
Birkaç arkadaşınız varsa, kahvaltı günleri, film günleri, oyun günleri düzenleyebilirsiniz.

seni daha fazla üzmek istemem ama oradan taşınmadıkça o bunalımdan da kurtulamazsın.
Esim koyde yetsms bi genc sehire gtmior
Yani imkansiz tasinmamiz.ewlilligimin ilk yillari kapinin onune oturup hickirRak agladimi bilirim.bnde gtmek istiyorum ama imkansz oldugu icin depresyonmu azalticak baska yollar ariyorum

Kpy
koyde oturdugum icin cicekten bocekten tiksndm inanin

Koy y

Kendine bi uğraş bul, eger taşınmak imkansızsa tek çaren bu canım.

Kpy

koyde oturdugum icin cicekten bocekten tiksndm inanin
O zaman film delisi arkadaşın tavsiyelerinden uyan varsa yapabilirsin bu dönemi daha çabuk atlatmana yardım eder eminim ,bende keşke imkanım olsada köyde yaşasam diyenlerdenim herkes istediği hayatı yaşayamıyo köyde yaşayanlar şehir hayatını şehir hayatında olanlar köy yaşantısını özlüyo ne güzel yavrularınız şehir hayatının kargaşasında değiller birde bu yönden düşünün nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama temiz havası bile yeter köy yaşantısının kendinizi bu şekilde motive etmeye çalışın

Dogum yapali 1 ay oldu we inanirmisiniz saclarimi yeni kestrebildim kaldiki 2 cocukla bakim yapicam boyle birisi bogazimi sikior gibi oluyo ellerini cekse ohh diycem ama diorum ya olmuor.yanlizlikta bunu desteklior.

Anlattıklarımın hepsi evin içinde olabilecek şeyler.
Köy ya da şehirle hiç alakası yok.
Sadece zaman bolluğu ile alakalı.
Hiç bir şey yapamıyorsanız, kendinizi şımartın.
Çocuklar uyurken bir kahve yapın, geçin camın önüne, uzatın ayağınızı, elinizde bir kitap ya da dergi..
Oradan en en az yarım saat kalmayın.

Her birey gün döngüsü içinde kendini şımartmak adına 30 dakika da olsa bir şey yapmalıdır.
Yaşadığımız 24 saat içinde kendimiz için bir şey yapmadığımızın farkında hiç ama hiç değiliz.
Yoksa yaşama sevinci günden güne azalır, gülümsemeler yerini gözyaşlarına bırakır.

Dogum yapali 1 ay oldu we inanirmisiniz saclarimi yeni kestrebildim kaldiki 2 cocukla bakim yapicam boyle birisi bogazimi sikior gibi oluyo ellerini cekse ohh diycem ama diorum ya olmuor.yanlizlikta bunu desteklior.
Doğumunuz çok yeniymiş henüz belki buda bir sebeptir bu ruh halinize aklıma başka bir alternatif gelmedi gerçekten

Dedigini yapiorum hergun oglen kahwe saatim war kucuk bebegm uyur uyumaz kahwemi alup oturuorm we buyuk kizim gelp kahwemi elimden aliorr.snra dier kizm uyanior al sana kahwr saati bu en kucuk ornek we dha bir suru sey .....dier arkadas forumda takil demiss firsat bulup size cwp yazmam 10 dkyi buluor

Kocanı bi şekilde taşınmaya ikna et bence. Bahar da gelince insanın canı güzel havalarda gezmek ister o yüzden sıkkınsındır. Ben de öyleyim bu aralar. Köy derken o kadar küçük bi köymü yoksa kasaba mı? Alışveriş merkezi park falan yok mu arada çıkıp gezsen çocuklarınla

Hayatından memnun değilsin bir de bu halde çocuk doğuruyorsun.
Sonuçlarına katlanacaksın.
Yok öyle sızlanmak.
Doğurmuşsan bakacaksın paşa paşa.
Kahve keyfinden geri kalacağını bi zahmet bu hale gelmeden önce düşünseydin.
İnsanların yeni yeni işe güce girdiği bu genç yaşta 2 çocukla koca evinde, üstelik de köyde yaşamayı tercih etmişsen yapacak bir şey yok.
İmkanların dahilinde kendini mutlu etmek için elinden geleni yapacaksın artık.

ben kendimi bldim bilelii her sene bu ayylarda bunalim geciriorum.

Kahve keyfinden geri kalacağını bi zahmet bu hale gelmeden önce düşünseydin.

25 yaşında ikinci çocuğunuzu kucağınıza almışsınız, sonuçları güzel olacak bir hadise bu. Şehirde de olsaydınız çocuklarınız kahve keyfinizi bölecekti. Ayrıca inanın, bahar mevsimi şehirde etkileyebiliyor insanı, eğer ki hassas bir yapınız varsa. Yapacak şey vardır elbet, çaresiz hissetmeyin.

Bebeğiniz küçük de olsa bir bebek arabası varsa, onu da alıp yürüyüşe çıkabilirsiniz.
Komşularınızı, arkadaşlarınızı(varsa bahçede) çaya davet edebilirsiniz.
Eğer eşinizin aracı varsa, hafta sonu için ilçe ya da yakın yerlere ailece gezmeye gidebilirsiniz.
Eğer güvenebileceğiniz bir akraba ya da komşu varsa, zaman zaman büyük kızınızı ona emanet ederek, ve küçüğü uyuttuktan sonra kendinizle ilgilenebilirsiniz.
Beden ölçüleriniz değişmiş olmalı, bir iki adet yeni kıyafet alabilirsiniz.
Kulağa basit gelebilir ama günlük tutabilirsiniz gerçekten çok faydası olabiliyor.
Spor ve işe yarayan manevi aktiviteleri deneyebilirsiniz.

stres yapmakta haklısın ama sen stresli oldukça çocuklarınada yansıtırsın hele 1 ay oldu doğum diyorsun o yavrucak nasıl etkileniyordur kim bilir senin stresin süte geçer ordanda bebekte gaz yapar haydi sana başka stres. kendini çocuklarına ver zaten şu durumda yapacak çokta birşey yok.stresini onlarla atmaya bak inan ki hayat o kaDAR kısa ki kendini böyle yıpratmaya değmez. seni en rahatlatacak şey yine kendinsin. kendi kendine telkinde bulun ben iyiyim hayatı seviyorum bugünlerde geçecek evlatlarım sağlıklı olsun biz sağlıklı olalım diye yoksa böyle oturup kafanda dertlerini kurarsan daha beter olursun. birde bunları çok fazla dillendirme konuşuldukça aklından çıkmaz sıkıntıların. burdada çok güzel yazan arkadaşlar var ama moral bozan yazılarda okudum. sen kendi iyiliğine evlatlarının iyiliğine bak.sağlıklı mutlu günler seninle olsun canım.yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…