hayatta herşey yolunda giderken sanki olumsuzluklarla doluymuş gibi kendini kötü hissettiğin oluyormu.iyi giden şeylerede çomak sokar gibi içinden mutlaka bir olumsuzluk bulup çıkarıyormusun.en kötüsüde dışarıya hep mutlu neşeli oluyormusun olmak zorundayız ya sanki.en kötüsüde ne biliyormusun dış çevreden gelen olumsuz sıkıntılar beni üzmeye yetiyor.işde oan iyi giden şeyleride gözüm görmüyor.normalmi bunlar bilmiyorum
merhabalar
aşırı derecede hassas düşünen ve beklediğimi bulamayan biriyim.hep özverili davranan ben olumsuzlukları anlayışla karşılayan ben.bazen kendimle başbaşa kalınca içimde mutsuzluk umutsuzluk kabarıp kabarıp beni nefes aldırmayacak kadar büyüyor.bu kez hangi derdi hangi sorunu düşüneceğimi şaşıyorum.olumlu giden şeyleri düşünüp şükredip halime yüzümü güldürüyorum 3gün sonra yine aynı sorun.aslında içimde beni bırakmayan bir geçmiş var sanki izimi sürüyor.çocuklukla alakalımı bilmiyorum.belkide geçmişde yaşanan bazı olumsuzluklar olsa gerek.ama çoğu şeyi dile getirip haykıracak cesaretim yok
Mutsuzluk, aktivitelerinde azalma vs var mı?
evet çoğu kez mutsuz hissediyorum çocuğumla oyun oynayıp gezerken rahatlıyorum.fakat içimden atamadığım şeyler var.galiba çocukluğuma dayalı ve son 10 yılda yaşanan sıkıntılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?