Saç Rengi ve Saç Boyama bunalıma girdim lütfen yardim

now or never

°Ragnarok
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
456
250
Arkadaslar saclarimi bazen actim bazen koyu kullandim. Siyahtan biktim gittim kuafore actirdim. Saclarim uzundu yaklasik kalcama kadar. Yandilar kestirdim . Kuafor mahvetti sacimi bari bu kadar yipranmaya degsin degil mi ? Karamel gibi bir renk istedim olmaz dendi bakir yapildi. Bakirda olur tamam yapin dedim severim bakiri. Ama saclarim on renk resmen suan. Kahve,sari,turuncu bakir her renk var. Sacimi koyu yapmadan ne renk ile nasil tek renk yapabilirim. Tutar mi kumral,karamel veya küllu. Tek renk olurmu. Bu arada beyaz tenli ve hafif cilliyim. Lutfen bilgilerinizi esirgemeyin

aa nasıl karamel yapamamış genelde açtıktan sonra ısrarla karamel yaparlar ama bakır karamel.. neyse sıkma canını sen ilk boyamada olmasa da ikincide baya toparlar saçın.. şimdi saçımda kahve sarı turuncu bakır var demişsin.. bunların ortak noktası yine karamel gibi duruyor ve doğal olarak da eğer tek renk seçilecekse bu karamel olmalı diye düşünüyorum ben..

bence şöyle tatlı kahve tnlarına bak derim cunku anlatısına gore sacın renk renk ve yıpranmıs gözüküyodur kahve tonları sacını daha sağlıklı gösterir ve bir iki yıkamaya da acılır zaten ama iyice arastır derim :)

Yani karamel boyasalar ton-renk farki kapanir mi

Yani karamel boyasalar ton-renk farki kapanir mi

ama buna kesin cevap kimse veremez ki.. iyi bir kuaför kapatabilir herhalde.. boyayıp görmen lazım ama bence tek tona çevirmeye en yakın renk karamel şu anki saçın için.. yine de kuaföre gideceksen onun söylediği doğrultuda gidin.. kendin boyayacaksan karamel..

Peki sizce küllü olur mu ? Turunculugu kapatir mi tam ? Ogrenciyim artik gidemem tekrar kuafore. 7.1 ve 8.1 karistirip boyasam olu mu

Peki sizce küllü olur mu ? Turunculugu kapatir mi tam ? Ogrenciyim artik gidemem tekrar kuafore. 7.1 ve 8.1 karistirip boyasam olu mu

ben de öğrenciyim çok iyi anlıyorum seni.. turunculuk istemiyorsan karamel yapma tabi küllü renkler kapatır ama bir boyamada tamamen değil.. bir de içine mavi boya katabilirsen çok iyi olur işte o zaman tamamen kapanma olasılığı yüksek.. son olarak da 8.1 ile 9.1 karıştır bari çok koyulmasın saçın bu sefer de..

Evet turuncu istemiyorum artik. Az onceki konudaki yorumlari okudum cok guzel olmus saci. 8.1 ve 9.1 ve mavi boya yaparsam olucak, peki koyu kalan yerler de acilir mi bu boya ile

Evet turuncu istemiyorum artik. Az onceki konudaki yorumlari okudum cok guzel olmus saci. 8.1 ve 9.1 ve mavi boya yaparsam olucak, peki koyu kalan yerler de acilir mi bu boya ile

yani açılma konusunda pek bir şey diyemeyeceğim çünkü boya var altta boyayı boya açmıyor ama belki kırar biraz.. zaten saçların genel olarak 8 9 tonlarında değil mi şu anda? bu boyaları kullanmak en mantıklısı eğer öyleyse..

Evet 8 tonlarinda , koyu yerler 7 tonlarinda . Yikadikca biraz daha aksin , senin dedigin gibi boya yyapicam. Foto da koyarim :) tesekkurler

seninle aynı sorunu yaşamıştım zamanında.. Neva color altın sarısıyla açık küllü sarı boyaları karıştırarak hafif turuncumsu karamel elde etmiştim, 3-4 kez bu seride boyadım renk oturana kadar daha sonra turunculuğu azaltmak için çok açık küllü sarıyla 2 kez cila yaptım. turunculuk olmayan karamelimsi çok doğal bi renk oldu. Tek seferde istediğin rengi çıkaramazsın muhtamelen sabır istiyo

aa ne güzel sonunda saçında isteği renge ulaşmış bir arkadaşımız..

nevacolor çok yıpratıyor diye biliyorum benimkiler de baya yıpranmış halde o yüzden o markaya hiç bulaşmıyorum ama başka boyalarla deneyeceğim kesinlikle.. bir de cilanı kendin mi yaptın? nasıl oluyor biraz anlatır mısın?

Simdiki sacimin fotosunu ekleyecektim bir saattir ugrasiyorum olmuyor. Daha boyamadim simdi boyama oncesi bakim yapiyorum yandigi icin. Ama galiba saclarim dediginiz gibi 8 tonundaki aciklikta degil galiba 7 tonunda. Koyu geliyor bna. Bazi yerler acik ama cogu yer 7. Tonunda. Kuafore gitsem bile acmadan 8 tonu tutar mi sacimda ? Bu ton farkliliklari ne olacak kapanirmi asil buna cevap ariyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…