• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunalım

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
*Doğal bir süreçte birdenbire oluşan aykırılık, bunluk, buhran, kriz

*Tehlikeli sonuç doğurabilecek gerginlik, buhran, kriz

*Ruh bilimi Uyaranlara karşı duyarlığın, iş yapabilme gücünün, kendine güvenin azalarak karamsarlığın, umutsuzluğun güçlenmesiyle ortaya çıkan ruhsal bozukluk, ruhsal çöküntü, depresyon

*Bir hastalıkta iyileşme veya ölümle sonuçlanan, birdenbire olan fizyolojik değişiklik, kriz.

ekonomide;çöküntü ,kriz anlamındadır

dert etmemek mümkünmü ki ama depresyon gerçekten çok kötü birşey insanın bütün hayatını alt süt ediyo ve yaşamagücünü elinden alıyo resmen dengesiz bi insan oluyosunuz farkındasınız ama yapıyosunuz işte

geceleri uyumak istemiyorum ama sabahta uyanmak istemiyorum 10 da 11de kalkmak bile benim icin bi eziyet. acikiyorum ama yemek hazirlamak hatta yemek zor geliyo vazgeciyorum. aglamak istiyorum hatta bi an biseye uzulup agliyorum.saatlerce bos oturmak istiyorum. hatta bunu yazmak bile zor geliyo. guzel giden hicbirsey goremiyorum. duzgn gden bi iliskim var onu sevdgmi biliyorum ama konusmak istemiyorm sinir oluyorum her yaptgna tipki aciktgmda zor gelmsi gbi.yapicagm seyi unutuyorum yada yaptigim seyi yaptigimi farketmiyorum bi anda baska bisey dusunurkn buluyorum kendimi. hic bisey istedigim gibi olmuyo cok mutsuzum. basimda bi agirlik var surekli. banyo bile yapmk istemiyorum aynaya bakmak istemiyorum konusmak bile istemiyorum. beni mutlu eden hicbisey yok. ve bunun gibi bicok sey cogunu hatirlamiyorum

bunlar çok tanıdık duygular böyleyim bu aralar bana neyin iyi geleceğinide bilmiyorum hiiç kimseyle konuşmak bile istemiyorum konuşan kişiyi duymuyorum bile ne garip şeyyy hayat denen şey:50:

bu aralar içinden çıkamadığım durumlar bunlar beni bu hale soktu galiba ne yapacağını bilememek

Son düzenleyen: Moderatör:
Back