Bazen böyle durumlar oluyor kuzum dua et iyilikle söylemeye çalış sıkma canını çocuğunuz da varmış onu düşünmelisin4 yıldır evliyim.esim gezip tozan. Oraya buraya götürmeyi seven biri hiç değildi. Ama cocuk oldu biraz büyüdü ve artık ev bana dar geliyor cocukta sıkılıyor iki bi yerlere gidelim deyince suclu oluyorum. Kahvaltiya götür havamiz degissin diyorum duymamazlıktan gelip çıkıp evden ise gidiyor . Ama evi toplamadm. Çamaşırlarını yikamasam açıyor ağzını susmuyor. O kadar yoruldum ki nasıl bi yol izlicrm nasıl kafamı dizginlicem bilemedim. Çünkü evin içinde gitmeyen bi huzursuzluk var . İster istemez çocuğa da yansıtmaya başladım..
Bura küçük bir ilçe oldugu icin park ve market harici kndim gidebilicegim yerler yok maalesefÇocuğu alıp sen çık kahvaltıya sinemaya oraya buraya
Park ve market hariç gdebilicgm bir yer yok burada olsa alıp başımı gidicm ztn ama maalesefÇocukla ikiniz çıkın dışarı o da evde otursun
Kocanız olsa arabayla götüreceği için mi? Ehliyet kursuna yazılın araba sürmeyi öğrenin. Pazarları çocuğunuzla gezersiniz arabayı alıpPark ve market hariç gdebilicgm bir yer yok burada olsa alıp başımı gidicm ztn ama maalesef
Siz almanyada oturuyordunuz değil mi orada parklar kocaman ve muhteşemlerEhliyet alacaksin canim. Ben öyle yaptim. Biz aile olarak gezeriz zaman olunca. Ama esimin yogun calistigi zamanlarda kaliyoruz öyle. Onun icin ehliyet aldimMaksat gidip bir yerlerde cok para harcamak degil zaten. Ama etrafta güzel parklar felan var gitmek icin. Cocuklar bayiliyor
Konu sahibinin kayınvalidesi misiniz?Bazen böyle durumlar oluyor kuzum dua et iyilikle söylemeye çalış sıkma canını çocuğunuz da varmış onu düşünmelisin
Siz almanyada oturuyordunuz değil mi orada parklar kocaman ve muhteşemler
Madem esiniz siz yokmussunuz, sizin ihtiyaçlarınız ve istekleriniz yokmus gibi davraniyor siz de oyle yapın.4 yıldır evliyim.esim gezip tozan. Oraya buraya götürmeyi seven biri hiç değildi. Ama cocuk oldu biraz büyüdü ve artık ev bana dar geliyor cocukta sıkılıyor iki bi yerlere gidelim deyince suclu oluyorum. Kahvaltiya götür havamiz degissin diyorum duymamazlıktan gelip çıkıp evden ise gidiyor . Ama evi toplamadm. Çamaşırlarını yikamasam açıyor ağzını susmuyor. O kadar yoruldum ki nasıl bi yol izlicrm nasıl kafamı dizginlicem bilemedim. Çünkü evin içinde gitmeyen bi huzursuzluk var . İster istemez çocuğa da yansıtmaya başladım..
Hayır ne alaka ???Konu sahibinin kayınvalidesi misiniz?
Şaka yapmak istedimHayır ne alaka ???
Şaka yapmak istedimgenelde kayınvalideler ogullarinin hatalarini kapatmaya calisir ya, sizin yorumunuz da biraz oyle olmuş