Bunaldımmmmm!!!?

Mommom7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
66
31
27
4 yıldır evliyim.esim gezip tozan. Oraya buraya götürmeyi seven biri hiç değildi. Ama cocuk oldu biraz büyüdü ve artık ev bana dar geliyor cocukta sıkılıyor iki bi yerlere gidelim deyince suclu oluyorum. Kahvaltiya götür havamiz degissin diyorum duymamazlıktan gelip çıkıp evden ise gidiyor . Ama evi toplamadm. Çamaşırlarını yikamasam açıyor ağzını susmuyor. O kadar yoruldum ki nasıl bi yol izlicrm nasıl kafamı dizginlicem bilemedim. Çünkü evin içinde gitmeyen bi huzursuzluk var . İster istemez çocuğa da yansıtmaya başladım..

Bazen böyle durumlar oluyor kuzum dua et iyilikle söylemeye çalış sıkma canını çocuğunuz da varmış onu düşünmelisin

Ehliyet alacaksin canim. Ben öyle yaptim. Biz aile olarak gezeriz zaman olunca. Ama esimin yogun calistigi zamanlarda kaliyoruz öyle. Onun icin ehliyet aldim Maksat gidip bir yerlerde cok para harcamak degil zaten. Ama etrafta güzel parklar felan var gitmek icin. Cocuklar bayiliyor

Siz almanyada oturuyordunuz değil mi orada parklar kocaman ve muhteşemler

Toplu taşımaya binin gidin arabanız ya da ehliyetiniz yoksa. Çocuklu arkadaş edinin ve onlarla buluşup vakit geçirin hem siz hem de çocuğunuz için güzel olur. Eşinizi takmayın umursamayın bu konuda o da zamanla rahatsız olurda değişir belki.

Madem esiniz siz yokmussunuz, sizin ihtiyaçlarınız ve istekleriniz yokmus gibi davraniyor siz de oyle yapın.
Kahvaltiya mi gitmek istiyorsunuz alin cocugunuzu gidin. Gezmek mi istiyorsunuz gezin.
Ona ihtiyaciniz olmadigini gorunce belki usunmeye baslar.

Evi kaba taslak topla haftada sadece 2 gün böyle yap . O günler arkadaşlarınla kahvaltıya git , çocukların büyükse kursa yazıl, vaktin yoksa sesli kitap dinle..eşin gelince çık tak kulaklığı yürüyüş yap. Herseyi eşinle yapmak zorunda değilsin, bırak naparsa yapsın madem istemiyor takma hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…