Daha yaşımın en güzel cagindayim ama ben gençliğimi yaşayamiyorum 20 yaşındayım canımÜzüldüm adına canım. Kaç yaşındasın ?
Evet yaa daha çok gençsin.. Annenin babanın güvenini sarsacak birşey mi yaptın mesela o yüzden mı kısıtlıyorlar seni?Daha yaşımın en güzel cagindayim ama ben gençliğimi yaşayamiyorum 20 yaşındayım canım
20 yasimdayimokul dediginize gore yas ortalamaniz 18 den kucuk olmali. ergenlik doneminde bu tur hisler normal. ama baskalarinin gezmeleri v.s yerine okumalarini ,calismalarini daha faydali hallerine imrenmelisin bence ,cunku sana faydasi olacak yegane kurallar bunlardir
Yok canım baştan beri oyle bi yere gitmk istesem bi hafta öncesi izin alirdm zar zor şimdi hic yokEvet yaa daha çok gençsin.. Annenin babanın güvenini sarsacak birşey mi yaptın mesela o yüzden mı kısıtlıyorlar seni?
Yaşadim yer küçük is imkânı yok bska ilede ailem gondermiyoKöyü yakın olanların en büyük derdiçocukken güzel oluyordu da bağ bahçe, hayvanlar yeşillik falan büyüyünce işler değişiyor :) ben de köy ve yaşadığım semt arası çok fazla bir yer bilmezdim tek avantajım sahil kesimli olduğumuzdan bebekliğimden bu yana her yaz denize giderdik köye gidince... İş hayatına atılınca en çok bunun zorluğunu çekmiştim ama senin hayatından bir farkım yoktu hep kısıtlıydım... Sonra ekonomik özgürlüğümü aldım elime yavaş yavaş gevşettim zincirleri :) ümitsizliğe kapılmak yerine hayallerle, hedeflerle yolunu çizmeye çalışsan daha iyi olur sanki.
Allah sabır versin ya zorYok canım baştan beri oyle bi yere gitmk istesem bi hafta öncesi izin alirdm zar zor şimdi hic yok
5 senelik ilişkim var ama onuda istemiyorlar of of bu yüzden annem bi yete gitmeme yasak koyduSonra böyle gereksiz yasaklarla büyütülen kızlar yanlış evliliğe doğru adım atar.
Biliyorum ama onlar en azından sevdiklerinin yasıtlarının yanında bi günde olsa egleniyolar arkadaş çevreleri var kendime bakiym bide bombosbilmem ne kadar faydasi olur da, sosyal medyada gordugun fotolardaki abartili mutluluga bakip kendini yeme.. oraya baksak, anaaa kimsenin derdi tasasi yok, paso gezme tozma yeme icme laylaylom.. ve asla kiyas yapma..