Şurada anlattığınız en anormal şey haber vermeden çat kapı yatılı misafirliğe gelmeleri..
Haydi sağlık şu bu bir sebeple gelinmiş.
Acaba annenizin haberi var da size mi söylemiyordu ki geleceklerini.
Ben dayımı hiç sevmem. O yüzden 15 gün değil 1,5 gün bile kalsa rahatsız olurdum. Ama annenin de kardeşi yani, birşey desen yine sizin huzurunuz kaçacak, annenin canı sıkılacak, böyle düşüncesiz bir adam otele para vermektense onca tatsız muhabbetten sonra yine sizde kalacak. Boşu boşuna sinirlerin gerilecek.
Ben yerinde olsam (sevmediğim misafir gelince böyle yapıyorum) fırsattan istifade akşam etkinliklerine katılır, es dostumla buluşur, bir gün aysede fatmada falan kalır evi otel gibi kullanırdım. Küçücük evde dayımla karşılaşmaktan iyidir:)
15 gün sağlık sebepli geliyor, sizi odanızdan yatağınızdan etmiyor. Haber verse daha iyi ama evi çekip çeviren bir anne varken ve o bundan şikayetçi değilken sizin söylemeniz hoş olmaz. İdeal değil ama normal bir durum.
Buna verirdim.Yani anlamsiz.Her evin kendince bir duzeni var.Cat kapi geldin madem,don atlet gezme.Diğer büyük dayım da önceden gelir 1 hafta kadar kalırdı, kaldığı günlerde de eve 10dan önce gelmezdi. Gelmeden önce asla haber vermezdi. En son yine haberimiz yokken 11 gibi bize gelince kapıyı açmadım. Sonra şükür gelmedi. Gelince de misafir gibi olmazdı. Yatarken boxer, şort gibi şeyler yatardı. Ev küçük olduğu için hepimiz görmek durumunda kalıyoruz. Eşofman vermemize rağmen giymezdi.