• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bumbo Koltuğu arıyorum

Aylime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
340
352
103
40
Merhaba arkadaşlar oğlum için uygun fiyatlı bumbo koltuk arıyorum tepsili olması tercihim

Mamas papas düşünürseniz bugün satmaya karar verdik. Tepsili oyuncakli. 4 yasina kadar kullanilabilir. Gittiginiz yere tasirsiniz. Güvenlidir. Baska mama sandalyesi almaniza gerek kalmaz.

Eklentiler

• smMMP-1004_1.webp
    smMMP-1004_1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 495
Mamas papas düşünmemiştim ama fiyat nedir? Kullanışlı pratik bi ürün mü?

Mamas papas düşünmemiştim ama fiyat nedir? Kullanışlı pratik bi ürün mü?
Bumbo ile kiyaslarsak bu koltuk şu açılardan avantajlı:
-Daha büyük, 4 yaşa kadar kullanılabilir.
-Bumbo alsaniz da ayrica yuksek bir mama sandalyesine ihtiyac duyarsiniz. Bu koltuk hem yerde hem sandalyede kullanilabiliyor.
-Bumbo özellikle tombik bebekleri rahatsiz edebiliyor çünkü çok sıkı, bu koltuk oldukça geniş.
-Bumbo dışarıda kullanıma uygun değil, sandalyelerin üzerinde kullanılamıyor, bu koltuğu her gittiğiniz yerde kemerlerini sandalyeye bağlayarak kullanabiliyorsunuz.
-Bu koltuğun oyuncağı vakumlu ve motor gelişim gözetilerek düzenlenmiş. Bebiş çok uzun süre oyalanabilir.

Bumbonun avantajı ise daha erken zamanlarda kullanilabilmesi. Mamas papasi kullanmak icin bebisin dayanarak da olsa oturabilmesi gerekiyor. Oyuncaklı sıfır fiyatı 400 tl. Daha uygun var mıdır bakmak lazım. Bir de stok yok çoğu yerde. Bumboya göre pahalı tabi ama mama sandalyeleri ile kıyaslayınca çok avantajlı. Oturak kısmı da yumuşacık.

Ben de arıyorum canım ama yok gibi. Aslinda gördüm birinde ama 130 lira istiyor. Zaten sıfırı 130 liraydı satılırken. Arkadasin sana bahsettigi mamas papas dün e bebekte 314 liraydı. Normal oyuncakli olani da 246 liraydı. Ama düne özeldi kampanya...

Mamas papas düşünürseniz bugün satmaya karar verdik. Tepsili oyuncakli. 4 yasina kadar kullanilabilir. Gittiginiz yere tasirsiniz. Güvenlidir. Baska mama sandalyesi almaniza gerek kalmaz.
Slm ürünü sattınız mı acaba eğer satmadıysanız fiyat nedir acaba teşekkürlerteşekkürler

Back