Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mamas papas baby bud düşünür müsünüz? daha uzun süre işinize yararArkadaşlar merhaba. Bebeğim için 2. el bumbo bebek koltuğu ya da mamas papas baby snug mama sandalyesi arıyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum. Satmak isteyen var mı?
sıfırı oyuncağıyla birlikte 400 tl. ona göre bir fiyat belirledim. düşünürseniz özelden iletişime geçelim.Eğer uygun bir fiyatsa düşünürüm :) Siz satmak istiyorsunuz sanırım?
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.Arkadaşlar merhaba. Bebeğim için 2. el bumbo bebek koltuğu ya da mamas papas baby snug mama sandalyesi arıyorum. İstanbul'da ikamet ediyorum. Satmak isteyen var mı?
Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler
Merhaba, hala mevcut mu eliniz de mamas papas ve rengi nedir acaba? Sevgiler...Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.
Güncel mi ilanınız acaba?Merhaba hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Denizli'den gönderim yapacağım. Biliyorsunuzdur bu ürünlerin kargosu PTT ile en az 30 TL tutuyor. Bumbo için kargo dahil 130, mamas papas snug için kargo dahil 180 istiyoruz. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.
Güncel mi ilanınız acaba?
Ben de sıfırla yakını var yeni aldık ama ben Bumbo alacağım galiba. 400 TL normalde 280'e verebilirim.Mamas papas Bud olan var mı snug sandalyeye sabitlememiştir oyuncaklı olursa çok güzel olur
Oyuncaklı değil ama 2 kez oturmuştur Bebek. Sıfır yani... Kutusunda garajda. O yüzden netten bulduğum bir resmi koydum.Oyuncaklı mı fotoğraf atar mısınız
ürün hülü satolık mıOyuncaklı değil ama 2 kez oturmuştur Bebek. Sıfır yani... Kutusunda garajda. O yüzden netten bulduğum bir resmi koydum.
neden mamas papası satıp bumbo alacaksınız üründn yana sıkınıtı mı varBen de sıfırla yakını var yeni aldık ama ben Bumbo alacağım galiba. 400 TL normalde 280'e verebilirim.