Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende var hemen hemen hiç kullanılmamış kutusunda duruyor4 aylik kizim icin bumbo bebek koltugu ariyorum satmak isteyen varsa bekliyorum
Ne kadara satmayi düşünüyorsunuzmerhaba bende var hemen hemen hiç kullanılmamış kutusunda duruyor
Sizden cvp bekliyorum bir de resim atar misinizmerhaba bende var hemen hemen hiç kullanılmamış kutusunda duruyor
Fiyati biraz daha asagi cekmeyi dusunur musun kizim 4 ayina yaklasti cok kullanamicam bir iki ay ancak kullanabilirim fiyati biraz fazla geldi son fiyatini soylersen ona gore degerlendireyim80 tl ye satacagım e bebekten almıştım resim şuan yükleyemiyorum maalesef ama dediğim gibi mağazadan alındığı gün gibi tertemiz
Olabilir bi resim atabilir misinizsüngerden yapılmış bi bumbo koltuk düşünürseniz yardımcı olabilirim
80 tl ye satacagım e bebekten almıştım resim şuan yükleyemiyorum maalesef ama dediğim gibi mağazadan alındığı gün gibi tertemiz
evet duruyor