- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
- Konu Sahibi pandora1903
-
Bende buradan çok aradım bumbo koltuk. En sonunda bir arkadaşımdan satın aldım. Ancak benim kuzucuk içinde durmak istemedi. İstersen foto gönderirim.Merhaba anneler,
Bumbo bebek koltugu satan var mi?
Bende buradan çok aradım bumbo koltuk. En sonunda bir arkadaşımdan satın aldım. Ancak benim kuzucuk içinde durmak istemedi. İstersen foto gönderirim.
Buarada eğer yinede kemersiz içinize sinmezse bumbonun internet sitesinden ücretsiz temin edebiliyorsunuz diye biliyorum.Fiyat ogrenebilir miyim? Bir de emniyet kemeri var degil mi?
Ben 110 a almıştım arkadaşımdan 90 liraya vereceğim.Evim küçük koyacak yerim yok. Biliyorsunuz bumboları emniyet kemeri takmak için geri çağırmışlardı. Ama arkadaşımın bebeği büyüdüğü için haberi olmamış. Zaten içinden çıkması da mümkün değil.
Sıfırını 75 liraya aldım isterseniz numara vereyim
Emniyet kemeri olsun istiyorum. Cunku benim kiz fazla hareketli, dusebilir. Kemerin gelmesi ne kadar surer acaba bilmiyorum.
Tabi gorusmek isterimm neerede satiliyor
İçinden çıkması mümkün değil ama tabiki içinize sinmeyecekse kemerli alırsınız. Başka bir arkadaş daha istiyor ürünü. Eğer almayı düşünmüyorsanız ona satacağım.
Ben bumbonun altindaki seri no ile kemer istedim bi hafta surmeden geliyor.
Hayır hala satmadım. Diğer arkadaş hala geri dönüş yapmadı.Cok iyi o zaman. Ama satildi sanirim
Hayır hala satmadım. Diğer arkadaş hala geri dönüş yapmadı.
Tabiki. Nerede oturuyorsunuz? İstanbuldaysanız belki elden almak istersiniz?Ben satin alabilirim o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?