• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bumbo baby seat kullanan varmı

murgiz

kuşum ardam
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
3.601
5
116
Diyarbakır
D:\Belgelerim\Resimlerim\nişan\baby_sitting_5.jpg
kızlar bunu bir arkadaşımda gördüm beğendim ama türkiyede araştırdım bulamadım acaba bundan kullanan ve nerde satıldığını bilen varmı?

cnm bu ürünle hiç karşılaşmadım ama arkadaşına sorsan nerden nasıl ulaşabilceğini o da sana yardımcı olur herhalde .

yok canım fıyatını hıcc hatırlamıyorum ama yakında tekrar gıdıcem bırdaha bakar yazarım

Bu üründen çok daha güzelini ( ses ve mizik efektli .. tuvaletini her yaptığında alkışlayan ) fisher price de gördüm. Vakti geldiğinde bende oğluma bundan alacağım ama fiyatını bilmiyorum.. Tarayabilirsem resmini attachlerim bir ara. Bu arada tuvalet eğitimi için erken değil mi?? Ne zaman başlayacağız ki eğitime. Ben 10 ay olarakbiliyorum ama.. Beni bu konuda bilgilendirirsen sevinirim..Sevgiler..

cnm bu ürünle hiç karşılaşmadım ama arkadaşına sorsan nerden nasıl ulaşabilceğini o da sana yardımcı olur herhalde .

valla arkadaşım almamış açıkçası yani ikinci elini kullanıyor diyeyim yani bilmiyor nerden alındığını bende araştırdım türkiyede yok
ama kızlar bu oturak değil bunu belirteyim sandalye bu çok değişik malzemeden yapılmış plastik değil farklı yumuşak bir malzeme bebek içinden çıkamıyor devrilmiyor çok kullanışlı arkadaşım içine oturtup yıkıyomuş bile çok kullanışlı çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile2

3 ile 14 aylık bebekler için yazıyor açıklamasında.okudum da. evet değişik bir malzemeden üretilmiş.bebelere zararlı olmayan.ben de almayı düşünüyorum.

bu oturması için sadece.özelliği kendi kendine oturamayan bebrkler için.güvenli.bebek içinden çıkamıyor,devrilmiyor. vs... ingilizce açıklamasında bunları yazmışlar.ben de ilk defa burda gördüm.toxic madde yok. sahilde parkta ev gezmesinde kullanılır falan yazmışlar... işteee...

genelde banyoda kullanılıyormus içinden cıkamadıgından bırde dusme tehlıkesı olmadıgından ulkemızde anneler banyo için tercıh edıyorlarmıs...

oturması için banyodada kullanıyo arkadaşım şimdi büyümüş kızı 1.5 yaşında kendi taşıyo sandalyesini getiriyo tv nin karşısında oturup keyif yapıyor:)

Back