Bir de neden kısa süre kullandınız? Oğlum içinde duracak mı diye merak ediyorum. :)oyuncaklı mamas papas baby snug var bende çok kısa süre kullandım , satmayı düşünüyorum.
Oğlum oturmaya yeni başladı dolayısıyla artık hiç yatmak istemiyor :) Açtığınız konuda resimi gördüm. Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? Bir de hangi ilde oturuyorsunuz? Malum kargo da var :) Herhangi bi yerinde sorun yok sanıyorum?çok zor buldum ben bu ürünü hep stokta yok görünüyordu, geç ulaştı elime .çok kullanışlı niye daha önce aramadım diye kızdım kendime hatta. ama mama sandalyesi olarak chicco polly magic aldım doğumdan itibaren kullanılabiliyor diye öyle olunca arada bir kullanıyorum. nakite çevirip biiklet alıcam:) bu arada benim kızım çok hareketli ama içinde duruyor çünkü terlemiyor .
Biraz indirim yapmanız mümkün mü? Ben İstanbul'da oturuyorum . Kargo maliyeti de olacak ne yazık kiizmirde otuyorum, oyuncağıyla da birlikte 200 TL y satıcam , piyasada 329 tl (oyuncak ve oturak ayrı satılıyordu) üründe herhangi bir sorun yok.
Ürün hala duruyormu rengi nedir ?izmirde otuyorum, oyuncağıyla da birlikte 200 TL y satıcam , piyasada 329 tl (oyuncak ve oturak ayrı satılıyordu) üründe herhangi bir sorun yok.
merhaba mamas papas snug aradığınızı okudum. Hala arıyorsanız bende mamas papas snug, kardeşimde de bumbo koltuk var. Kardeşimin bumbosu sıfır, kutusunda. Bendeki mamas papas sıfır ayarında. Hiçbir yerinde çizik, leke yok. İlk günkü gibi. Düşünürseniz yazarsınız. Sevgiler.Ürün hala duruyormu rengi nedir ?