• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Bulut Mayasgil

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Hacer Mayda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1
0
1
33
Kaşlar bir kadının yüzündeki en dikkat çeken doğal makyajıdır ve kadınlar olarak kaşlarımızı güvenilir ellere emanet etmek isteriz. Tamamiyle tesadüfen sosyal medya aracılığıyla keşfettiğim bulut mayasgil i gönülden öneriyorum. İşini hakkıyla yapanlara selam olsun🌸

Zanaat Atölye Müşteriye Hakaret Saygısızlık, Kusurlu Hizmet
Osmanbey Şişli/ Nişantaşı mevkiinde zanaat atölyesi adı altında kız kardeşim microbailing kaş kontör uygulama işlemi yaptırdı. Fakat rengi parlak ve kaş şekilsizdi...

2 kez düzeltme işlemi yapıldı fakat renk ve model daha kötü oldu. Kardeşimi iş yerlerinden kovarak bir daha gitmemesini söylendi, bende ablası olarak zoruma gittiğinden dolayı o iş yerini aradım işverenlerine böyle bir sıkıntı yaşandığını söyledim. İş yeri sahibi B*** isimli bey telefonda," sen kimsin sen hele benim dükkanıma gelsene gel de kafanı baltayla patlatayım" diye üslupsuz sözler kullandı elemanı ise çok çirkin kelimeler...

Savcılıkta şikayet davası açıldı haklarında suç duyurusu lakin böyle bir iş yerinde hizmet verilmemesi kanaatindeyim gereğinin yapılmasını istiyorum... . Olan kız kardeşimin çizgi film kahramanı gibi kaşlarıyla gezmesi oldu, biz ödediğimiz 650 TL'nin tarafımıza iade edilmesini istiyoruz.

https://www.sikayetvar.com/zanaat-atolye/zanaat-atolye-musteriye-hakaret-saygisizlik-kusurlu-hizmet

Işini bukadar iyi yapan dürüst bir esnaf zor bulunur.istanbul da kasinizi gözü kapalı emanet edebileceğiniz tek kisi diyebilirim.macera aramaya paranızı başka yerlerde heba etmeye ve sonunda hüsran yaşamaya gerek yok kızlar. On numara beş yıldız ve yaptigi ise göre çok çok uygun fiyatları

Back