• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalıcı Makyaj Uygulamaları Bulut Mayasgil Kaş şekillendirme

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

eda_ozerkan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1
0
1
48
Arkadaşlar çok uzun zamandır kaşlarımla ilgili sıkıntılar yaşadım döküldü küstü şekli bozuldu kısaca benide çok mutsuz etti.
Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır adını duydum sessiz kahraman diyebileceğimiz Bulut Mayasgil Nişantaşı nda tanıştım, Yeniden aynayla barıştım, yüzüm gülmeye başladı, Bunca zamandır vakit nakit ruhen çok şey kaybettiğimi farkettim her denilene inanmamam gerektiğini yanlış yerlerde gezdiğimi çok net anladım. Çoğunzaman para kazanmak amaçlı Simsar tipli insanlara kendimizi yüzümüzü emanet ettik,
Ben kendi adıma bu hatayı çok yaptım eğer sizlerin de böyle bir sıkıntısı varsa sadece bir telefon mesafesinde çok değerli Bulut Mayasgil - Zanaat Atölye. Şiddetle tavsiye ederim. Doğru kaş kaş şekillendirme yüzümüzün yapısı ve doğru makyajın Öğrenilebileceği tek adres.

uzun zamandır takip ediyorum yaptığı işlemlerin tamamı çok doğal adam da yalan yok oluyorsa olur olmazsa olmaz diyor üç kuruşun hesabını yapıp insanları maymuna çevirip göndermiyorlar çok konuşmya gerek yok yapılan işlemler sayfasında mevcut (bkz.@bulutmayasgil) sevgiler 💗

Selamlar,
Henüz kendisiyle tanışma fırsatım olmadı. Uzun süredir instagramdan takip ediyorum. Buradan görüntüğü kadarıyla işini severek yapan ve mutlu ayrılan müşteri ile biliniyor :) bende o müşterilerden olmak için şuanda kaşlarımı uzatıyorum ve en yakın zamanda tanışmak,izlere görüşümü de bildirmek için sabırsızlanıyorum :)

Çalıştığım işyerimden arkadaşım kendisine kaş şekilendirme için gitmesi ve çok memnun kalması üzerine Instagram’dan takip etmeye başladım. Gördüğüm kadarıyla hem kaş şekillendirmede hemde Microblading işlemlerinde muhteşem👌👌👌 Henüz kendisi ile tanışmadım, zira bende önceden kötü yapılmış kaş maduru olarak, kaşlarımı lazer ile sildiriyor ve kaşlarımı uzun zamandır aldırmıyorum. Çünkü kaşlarım iyice temizlendikten sonra Bulut Mayasgil Zanaat Atölye’ ye gideceğim. Bide çalışma arkadaşları ile çektikleri yaşadıkları durumları hicveden videolarına bayılıyorum.🤣😂 Kaş şekillendirmeye gittikten sonrada burada tekrar sizinle deneyimimi paylaşıyor olacağım.

Back