Bulut Ayaklandı ama Oturamıyor

Sherpil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
343
19
41
Doktorumuzun tabiri ile "arpası fazla gelen" bir oğlum var ve hiç yerinde duramıyor. Evin içinde gezinmesi yetmezmiş gibi şimdi de ayağa kalkmaya başladı. ışin kötüsü ayağa kalkıyor sıkılınca da pattt kendini geriye atıyor. lmaz: Sizinkiler ne alemde , yürüyen falan var mı? kaydirigubbakcemile5 Eklemeyi unutmuşum hala oturmuyor. Oturmaktan nefret ediyor. çok az oturtunca yine kafayı arkaya atıyor.

Son düzenleme:
maşallah de bebişine canım Allah nazarlardan korusun benim kızımda pek icraat yok ama ben 7,5 aylıkken yürümüşüm senin bebişte acelecilerden sanırım belki yakında yürür tamamen

canım ben ağustos annesiyim benim oğlum sıralıyor,ayağa kalkıyor ama poposunun üstüne değil dizlerinin üstüne oturuyor böyle oturmayı seviyor galiba ben popo üstü oturtuyorum hemen şekil değiştiriyor..önceleri bizde dediğin gibi ayağa kalkınca düşüyorduk sonra sonra düzeldi..

bizimki de tutunarak ayağa kalkıyo , baya da duruyo hatta ben zorla oturtuyorum , merakla ilk adımını bekliyorum

benım oglumda kendı basına ayaga kalkıyo devamlı ayakta durmak ıstıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…