Buluştuktan sonra her şey bir balon gibi sönüyor

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
35
mrb kızlar 3 yıllık bir ilişkim var çok defa ayrılıp barıştıkta neredeyse 1 aydr hiç buluşmamıştık buluşmadan önce herşey okadar güzelkii hergün aramalar her saat başı mesaj çekmeler buna benzer bir sürü şeyler sonra buluşuoruz herşey yine çok güzel tam yanından ayrılıcagım zaman sanki yanmda başka bi kişi var soguk davranıo bana bakışları sanki kötü oluo ben mi öyle hissedioum anlamadım sanki yanımda sıkılmış biran önce git der gibi oluo yüz ifadesi moreli bozuk gibi duruo ben buna bir türlü anlam veremiorum yaa neden böyle olur sonra eve gidiorum daha aramaz sormaz günde 1 defa arar okadar buluşmadan önceki kişi nereye gitti çok sordum bunu biz çok yaşadık yok aşkım sana öyle gelio gibi laflar söledi ama bişeyler var benim bilmedigim çözemiorum yaaa böle olaninz varmı beni biraz bilgilendirin lütfenfisfisfisfisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
cogu erkek böyledir canım ayrıyken canım cicim bulustugunda ise sus pus...
ben bu tarz erkeklere sinir oluyorm ya:kızgın:

yok buluşmada çok güzel geçio ama yannda 4 saat duruym 5 saat böle oluverio o öle yapncada bende soguk davranıorm

çok enteresan acaba bilmeden kalbini mi kırıyorsun ..ayda bir görüşmek bi kez aramak az geldi bana...

canım tam yanından ayrılacağım zaman cümlesine takıldım..
Benim amcamın kızıda şehir dışında yaşıyodu..Yazları bize gelirdi kalmaya 1-2 ay kalır tam gideceği gün suratını asar kavga çıkartır öyle dönerdi evine..

belki seninle ayrılmanın vermiş olduğu bi psiklojik tepkidir ..
biz kuzenime öyle düşünüyorduk..
herseferinde aynı şeyi yapardı çünkü..

cnm ayrılcagı için üzülüyo ve ayrılmaya yakın bunu düşünüp durgun ve suskun kalıyodur
belki üzülme diyede sana demeyip kendi içinde yasıyodur bunu böyle olabilirr
sende soguk ve ilgisiz diye canını sıkıyosun boşyere

valla bilmiorum arkadaşlar benim abartıorum yoksa ondamı problem var çözemedm

X