Bence hiç sorma. Eğer geldim vs derse saati söyledim dönüş yapmadın boşuna hazırlanıp seni mi beklicektim deli gibi dersin.
bundan once uc bulusmada boyleyse dördüncü icin hala plan yapan sende suçBundan önceki üç buluşmada da böyleydi bulusacagimiz da mesaj atmiyo deli mi ne
Ömür mü geçer be böyle adamla. Son mesajı o göndermiş olsun cevap dahi verme çık hayatından. Böyle bir adam hayırdır ya neden yazmıyorsun bile demez. Tecrübeyle sabit.Bundan önceki üç buluşmada da böyleydi bulusacagimiz da mesaj atmiyo deli mi ne
4. De hala bu muameleyi kendine yaptırıyorsan sorunu kendinde aramalısınBundan önceki üç buluşmada da böyleydi bulusacagimiz da mesaj atmiyo deli mi ne
Kizlar simdi biz cocukla dun nereye gidecegimize karar verdik o da bana seni nereden alayim dedi ben de konum attım saat kac olsun dedi ben de 18.30 olur mu dedim cevap vermedi buluşalım diyen de kendisi ben buluşalım diye teklif etmedim bugün 18.30da buluscaz sözde ama teyit amacli insan mesaj atar en azindan ben buluşuyor muyuz diye yazıp sormayı düşünmüyorum 17.45e kadar bir mesaj atmazsa bosveriyim dimi
Evet vaktinde geldi ikincide çiçekle gelmişti hatta hepsinde de beni evime bıraktıDiğer 3 buluşma gerçekleşti mi ?
Cinsellik buluşmada da mesajlaşmada da yok beni eve bırakıyor sonra da eve gittiğinde haber veriyor güzel geçti teşekkür ederim gibisinden mesaj da atıyorAranızda cinselik geçiyor mu buluşmalarda buluştuktan sonra yazışma olmuyor mu
ya dimi bunlar nasıl böyle prenses oldu bende anlamıyorum neyseki bu soruyu sorduktan sonra beni aradı 5 gibi çıktım geliyorum diyeAraba kiralayıp onu evinin kapısından almanı bekleyen prenses beybi girl bir erkek tipi bence bu.
Eskiden erkekler yalvarırdı buluşmak için, böyle mekanına saatine kadar ayarlama yapar, öyle teklif ederlerdi. Şimdi erkekler çok fena.
Sonrasında konuşma yok mu bu ne resmilik çok garip gerçekten arkadaş olarak mı görüyor acabaCinsellik buluşmada da mesajlaşmada da yok beni eve bırakıyor sonra da eve gittiğinde haber veriyor güzel geçti teşekkür ederim gibisinden mesaj da atıyor
Yok konuşuyoruz tabi ama mesajlasmada biraz kotu genelde aksam is cikisinda ariyor o zaman daha akici bi konusma gerceklestiriyoruzSonrasında konuşma yok mu bu ne resmilik çok garip gerçekten arkadaş olarak mı görüyor acaba
Ee o zaman neden teyit etsin ki ? Herhangi bir değişiklik olmuyormuş. Ben diğerlerinde de ekti sandim.Evet vaktinde geldi ikincide çiçekle gelmişti hatta hepsinde de beni evime bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?