elmama daha kavuşamadım yawrucum boshayallersmile
halen yolda gözüküyo .geç vermiş sılaklaralsanaalsanasmile
bi elamam gelsin önce sana hava atcem zemuszemus :jeyyar:
yaw ben böreklerden hiç anlamam kuzum
görsellikten pek anlamam ama elimin lezzeti mükemmeldir hiç mütevazi olamıycımm bu konuda zemuszemus
yemeklerimin lezzeti süper olur cokacimcoook
yani öyle söylerler sempatiksalakcinni
bakalım eğer aklıma bişi gelrise yaparım libim oki
ama iddam yok:çok üzgünüm:
Zaten kimse göz koymasın kızçem aylardır bi elma aşıynan yaşıyıGeçmiş olsun betülcüm daha iyi olursun inş en kısa zamanda
Bu arada elmanıda güle güle kullan hiç gözümüz yok valla
şaka bir yana yakışır güzelime her şeyin en iyisi
Sevvalcim çok az kalmış Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla prensesini kucağına alırsın inş.
Deryacım sende iyi geziyorsun bu sıralar havada çok güzel gez tabi evde oturup ne yapıcaksın
Bende gezmeye çıkıyorum kıskandım bende şöle bir tur atıp geleyim çarşıda
sakızlarım geldihihoyyyt
Deryacığım büyük emekle hazırladığın bu neşeli hediye paketime çok teşekkür ederimŞeniz
paketlerimin içinden bu ciciler çıktııı:asigim: özellikle renklerine, renklerin uyumuna bayıldımmbayanssulusmile
özellikle el emeğin olan bu gözalıcı takılarına ayrıca teşekkür ederimyerimseniben
hele kahverengi takım orjinal gibi bravo sana boncuğum:lepi: yeşil boncuklu bilekliğin ucundaki yıldız ve smiley detayı çoook tatlı :)
esprili notlarına ve özel çikilatana ayrıca teşekkür bebeeemopuyorumnanaktan
özellikle aramızda geçen sakız muhabbetinden sonra böyle bir versiyon çok hoşuma gitti, bayılıyorum böyle ince düşüncelere:asigim:
sakızlarımdan birini niyet çektim çığnadım şakkıdışakkıdışakkıdı içinde falımda şöyle diyo
Falında çıktı bir isim
Diyor sensin tek adresim
Dile benden ne dilersen
Emret güzel prensesimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
işte böyle. sizlerle kaynaşmak daha iyi tanışmak amacıyla katılmayı arzu ettiğim bu hediye çekilişi vesilesiyle seni bir adım daha tanıdığım için çok memnunum boncuğum:smiley-cool: emeğine ince düşüncene teşekkürler:asigim:
nikoncan hediyelerini güle güle kullan arkideş :)
demeden edemiycem çamşırları çok beğendim gördüğümde ben :))))))))
kahve kolyeyede bayıldım yannızz duyrulur deryayaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?