- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
daha belli değil canım
ama biz ısrarla istiyoz
Selam kızlar..kaydirigubbakcemile3
Nihayetinde ben geldim sırnaşık şey
Araya mesafe girdi
Buluşamadık
Benim evim falan derken soğukluk girdi araya...senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:a.s.senağlamasenağlamasenağlama
Neyseki artık burdayım
Söz bir daha ara vermeyecem:tomato::tomato::tomato::tomato:
Hepinizi çok seviyorum
Kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.s.a.s.a.s.
tubacım hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan hayırlı olsun yeni eve taşınıyorsun Allah kolaylık versin
valla benim iş belli değil kocik e bağlı
ben beylikdüzü istiyorum ama o daha çok çekmeköyü istiyor
kısmet..
okadar çok istiorum ki şu b&m buluşmasına katılmayı hiç oluru yokmu biri beni alsın yaasenağlama
hoşbuldum canımmm daha tasınmaya var evin içini değiştiriyorum daha işimiz var taşımaya zamn var anlayacağın
valla benim iş belli değil kocik e bağlı
ben beylikdüzü istiyorum ama o daha çok çekmeköyü istiyor
kısmet..
okadar çok istiorum ki şu b&m buluşmasına katılmayı hiç oluru yokmu biri beni alsın yaasenağlama
:çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin canım inşallah gönlüne göre olur herşey yerimseniben
çekmeköy oooomas çok uzak beylikdüzüne gel komşu olalım seninle de, leptap gibi Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
slm kızlar buluşma gününü ayarladınızmı?sabırsızlıkla o güzel günün fotolarını bekliyorum benim yerimede birbirinizi kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar..kaydirigubbakcemile3
Nihayetinde ben geldim sırnaşık şey
Araya mesafe girdi
Buluşamadık
Benim evim falan derken soğukluk girdi araya...senağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:a.s.senağlamasenağlamasenağlama
Neyseki artık burdayım
Söz bir daha ara vermeyecem:tomato::tomato::tomato::tomato:
Hepinizi çok seviyorum
Kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?