CADIARZU
aybikem, aslında kimse mecbur değil cevap mevap yazmaya, kimseyi de rahatsız etmek istemem.
ben yapı olarak çok hassas bir insanımdır, çok duygusal düşünüyorum malesef.
ama "sosyal hayatın gereği, hani nezaketen de olsa" diye düşünmüştüm.
ben sizleri tanıdım zamanla sevdim, o yüzden kopamam kolay kolay.
belki ilerde KKda benim de çok iyi dostalrım olur kimbilir.
Ayrıca ben seni ilk gördüğüm zamanlar çok soğuk biri olacağını düşünmüştüm hatta kendini beğenmiş olacağını bile.
fakat zamanla seni tanıyınca çok cana yakın bir insan olduğunu gözlemledim. hemen hemen heryerde çok sıcak mesajlarını gördüm, kimseyi kırdığına şahit olmadım gördüğüm kadarıyla
belkide dediğin gibi KKya alışıp benimsediğin içindir, ama sen kesinlikle soğuk biri olamazsın, KKda çok daha soğuk hatta ketum insanlar var inan
Hep Diyorum yine diyorum bu kız sana benziyor. yine burnu tam sıkmalık çıkmış.
Maşallah çok büyümüş. 1 ay ne çabuk da geçti. daha dün gibi, Leptaptan haber gözlüyordum, sabah uyandığımda dualar etmiştim hayırlısıyla doğum yaparsın diye.
Hatta Medical parkın ve bir kaç hastanenin bebek sayfalarına bakınmıştım kelebeği görem diye ama bulamamıştım
hoşbuldum canım, bende zaten işyerinde fırsat buldukça girip çıkıyorum gündüz, akşamları da gelen giden olmazsa gelebiliyorum..
hemşom sende mi geldin topikimzeealkisalkisalkis
hoşgeldinnŞeniz
komşucum ben haftaiçi 08:30 - 18:30 buradayım zemuszemus
slm kızlar kimse yok herallalkisalkisalkisa.s
nikon ve ponus hoşgeldiniz kızlar a.s.
benimde bugun misarimgelcek pasta börekle meşgulum kokuyu alan byursn yiyelim yiyelim alalım kilolarıı:1hug:
Ben sana Aybiğimle ilk buluşmamızı anlatayım bayılırsınakannehir
Hala şaşıyorum ben bu kızla nasıl arkadaş oldum diye
bak şimdi kopamıyoruz bile....
Çok şükür karşılaşmış buluşmuş tanışmışızzz:1hug::1hug:
Bütün kankilere bu lafıııımmmmŞeniz ve diğer kızlara tabii
Gerçek hayatta artık kardeş gibiyiz geliyoruz gidiyoruz buluşmalar hergün mutlaka birbirimizle konuşmuş oluyoruz telden msnden veya buradan
Ama tabii hala gerçekde göremediğimiz kızlarda var buradan yazışıyoruz Ceydam gibi
Sanalda olsa görüşemesekde ben samimiyetlere inanıyorum yürekden
İnşallah buradakilerle (görüşmediklerimizle) birgün görüşme fırsatımız olur
nikonum benim sen bizlere bakma biz herkescikleri çok sever bağrımıza basarız aybişimizin herkes soğukkanlı göründüğünü söylerdi amma velakin bana hiç öyle gelmedi hatta ilk mecidikeköy buluşmamızda aybikeyi görür görmez tanımıştım buluşup görüştüğüm arkadaşlar içerisnde aybiği tanıyorum hatta evine varana kadar söylemiştim şok olmuştu
inş seninlede çok kısa zaman içerisinde buluşuruz
inanki bu topiğin tadı hiç bir yerde yok
haklısın nezaket icabı cevap verilir ama inan görmemiştim çok fazla geçmişe bakamıyorum
canım böyle düşünmene çok sevindim inanopuyorumnanaktan ve gerçekten doğru bi tespit ben bile sen söyleyince farkettim
bugüne dek soğuk mesafeli bi insandım ,sanırım kk beni değiştirdi
burdaki dostkuk muhabbet sıcak ortam beni yumuşattı sanırım:asigim:
alyaya gelince doğduğunda herkes babaya benzetiyordu bi hafta sonra bana dönmeye başladı
şuan tıpkı ben diyebilirim eski resimlerimi çıkarryı annem karşılaştırdık hani eskiden oynardıkya 10 farkı bul diye gazete ve dergi köşelerinde o oyun gibikaydirigubbakcemile3
bizi uzaktan sevme gel yanıbaşımıza:teselli: hem istanbuldaymışsın bakyerimseniben
slm kızlar
betül baktım derya kalmış 250 gr kızı yapmışsın kuş kadar gel yevrum dedim beslen vitamin al :)
derya duy bunları duyy
sinsi düşmanların var yawrumm
şuçu bana yoklüuolarr
sana kilo aldırmaya çalışıyolar
uyannnn uyumaaaaa
:roflol::roflol::roflol:
kız ben sizi tanımak var nerdeyse 1 senedir. o zamanlar fazla takip edemiyordum ama yazın sonunda ben de sizi baya baya tanımıştım artıkın, daha 1 aydır aktifim burda, sessiz sessiz takipteydim halbusam.
ilk buluşmanızı biliyem. sen demiştin "Aybike ilk başta soğuktu galiba bizi beğenmemişti meğersem sonra bir açıldı çok sevdik birbirimizi" diye sositososito.
burdaki tüm arkadaşların çok kafa ve cana yakın olduğunu çok iyi biliyorum, hele senin bu konudaki yerin ayrı, kedilerimin hatırı çok büyük Şeniz. ammavelakin cana yakınlık konusunda kimse Leptapın eline su dökemez yerimseniben, o bu konuda benim idolüm a.s. herkese karşı çok candan yaa maşallah ona süprizzzzz
deryacım senin ve BMnin düşmanı olmayı hiç istemem, kız lafınızı hiç sakınmıyorsunuz, sidikli kim la kaydirigubbakcemile3. kadınsılık gibin laf çaktığın kişi mi :1ninca: tahmin ettiğim biri var ama aranız neden açıldı çok merak edirem :bbo:
haklısın canım, Aybike de senin gibi bir dostun kıymetini bildiği için daha bir seviyorum onu. iyiler iyileri bulur
aybikem, şurda bir keyfimiz var tadını çıkartalım, kimse kimsenin kalbini kırmasın değil mi canım, gerçek hayatta zaten yeterince can sıkıcı insanı kaynansı var :içelim: sen zaten iyi bir insansın o yüzden sitem ettiydim yerimseniben kıymetini bilmeyen umrundışılar utansın yerimseniben
kız alya duanın kırkını da Bursa uçurursanız o da Bursalardan geri gelmez walla kaydirigubbakcemile3 göbeği bile ordadır Allah bilir :roflol:
seni çok sevesim geldi yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?