Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

OH OHH mis gibi oldunuz yani
tam sevilmelik :))
aman aybiğim emsinde nasıl nerde emerse emsin
alsın bol bol besinini
ne kadar güzel bi duygu dimi :) her acıyı unutturuyo o an :)

dur annesi daha neler yapıcak o size :) bi büyüsün cimcime :)

ay maşallah yaaa

bak sen alya duama yaaa ne şirinlik yapmış öyle :ecrin_bebek:ayyy nasıl sevimlidir o anda hayal ettim valla aybik o an annenin yerinde olup sizi görmek isterdim:jeyyar:
çok kısa zaman sonra şevvalimizdende duyucaz böyle güzellikleri
daha sonrasında nasip olursa bizlerde inş:Saruboceq:

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Ben bakışlarından anlamıştım bebenin obur olacağını dermişim kuzum benim yaa
Büyüdü dimi aybik ayyy çok özledim beee
Meraklardayım inan

aminnnnnnnn

bu arada Kanlı masallar diye bi kitap var onu okuyorum aynı zamanda V.C ANDREWS in 2. serisine başaldım

Ben onu tek lokmada yer bitiririm yaa.. :asigim:
Maşallah Alya mıza

merhaba kankitoşlar
hepinizin yerine öptüm alyayı
evet leptapım inş şevvalden dinleriz en yakın zamanda :)
ve şevvalden aldığımız gibi senden de tez zamanda güzel haberler alırız bide pehlimizden
derya lisedeyken bende pek bi sarmıştım v.c nin kitaplarına çatı çatıdaki bilmemne fln hehe ne günlerdi günde bitane bitiriyodum meraktan

mrb kızlar ev işi belli oldu aynı binaya taşınıyorum bir haftaya evi taşıycam bende ufaktan toparlanmaya başladım ayy ev taşımak ne zor iş yaa ama bi taraftanda iyi mis gibi oluyo her yer
hemde ıvır zıvır ne varsa hepsi çöpe gidiyo dünden beri epey gereksiz şey çöpe attım bile bana dua edin çok hastayım rabbim yardım etsin

yoruldum yaaa kitapları koliledim mutfak eşyalarını makinede yıkıyorum off zaten hastaydım iyice hasta oldum

Leptap canım Allah yardımcın olsun hasta hasta ev taşımak gerçekten zordur
kolay gelsin canım kıyamam sana
Şeniz

iyki annen yanında hiç olmazsa destek olur
ALLAH yardımcın olsun valla
benimde annem geldiğinde baya temizledi attı gereksiz şeyleri:)
ama eminim döndüğünde bir iki günlük iş beni bekliyor olucak düşününce bile yoruluyorummafoldumben

sağolun canlarım
annemler gelmeseydi taşınma işini bukadar hızlandıramazdım onların varlığı bile cesaret veriyo rabbim başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…