Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

sevebilirsin fazla sıkmadan izin verioyorum :1closedeyes:

Ama sıkmadan onun tadı çıkmazkiiiii-tatlicadiarzu-Şeniz
neyse ben yavaş yavaş severim ki ürkesin kuzu ilk baştaa:1ninca:
Sonra sen yokken sıkıştırırım ben onuudelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

cumartesi günü bakırköye pazara mı gitsek

Benim msn yokk
buradan konuşun leee

Msnden konuşanın kaynanası yanına yerleşsinnnnkaydirigubbakcemile2

Selam canlar... Şeniz

Lyreeee yerim ben bu mavişi ya maşallah ne tatlı öyle ya bende istiyorum :sinifsinif:

cmrt günleri benim arkadaşlarımla toplaştığımız gün zemuszemus

iyiyim valla ne olsun yeni bitirdik ödevlerimizi şöyle bir kk da gezineyim dedim
benim oğlum tek başına yapamıyor dersini ille yanında ben olucam :1hug:
öğretmenlerin bir bildiği varki böyle yapıyorlar onlarında hakkını yememek lazım tabi

Bitti yaaa
Tabii biter bi süre sonra sanat paraya ticarete dökülürse herkes gibi kriz tv nu da etkilerse
Oyuncular düşüncesiz ve aç gözlü olunca ya da prodüksüyon hızla para kaybederse biter
Ama benim beklediğim so olmadı ya ona çok üzüldüm

hayırlı cumalar kızçelerim
deryam vahide öldiiii demiştin yaa aklıma geldi bende sazan gibi atlamıştım kim öldiii diye
bazı diziler uzatılınca suyu çıkıyo deryoş üzülme
hele sen de bakem hangi kitabı okuyon miraklandım çok sürükleyiciki sabahlara kadar okuyon
ben hala yeniayı okuyom bi bitiremedim

kızlar size kızımla aramızda geçen ilk en komik olayı anlatmak istiyorum
bizimki adam olduda bizi güldürokaydirigubbakcemile3
annem dün bizi banyoya soktu beraber yıkıyo bizi
alya hatını kucağıma veriyo şimdiye kadar çok büyük keyf alıyordu gıkı çıkmıyodu kuşumun
dün heralde suya giresi yoktu su değince bastı feryadı balık gibim çırpınmaya başladı
kafasını oraya buraya savururken benim memikle burun buruna geldi fal taşı gibi açtı önce gözlerini sonra haaart diye tutuverdi cak cak emmeye başladı öldük gülmekten amelyat bölgem nası acıyo gülerken ama tutamadım kendimi
banyodan çıkana kadar emdi annemin onu köpüklemesini fln bile tınlamadıkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…