lyre de geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldi
tubamla şevvalimde olsa tam olacak
lyre ayçaaaaaaaaaaa mızmız86 hoşgeldinizzzzzzzzzz
lyre ayçaaaaaaaaaaa mızmız86 sevgiler saygılar efenimm:))
kızlar çok tatlısınız yaa.sultanahmet buluşmasına gelmek istiyodum ama gelemedim:çok üzgünüm:c.tesi bakırköye gitcektim bendee:dance::dance: azda olsa sizinle görüşmek istiyoruuum :icecream:
kızlar çok tatlısınız yaa.sultanahmet buluşmasına gelmek istiyodum ama gelemedim:çok üzgünüm:c.tesi bakırköye gitcektim bendee:dance::dance: azda olsa sizinle görüşmek istiyoruuum :icecream:
:roflol::roflol::roflol:kız zaten hiperaktifsin olsa ne olursun şimdi maxihiperaktik
oylama başladımı kiteşekkur ederim tatlımm .. uzmanın açtığı bi yarışma var en şirin uyuyan bebek fotosu die ordaki yarışmayaa ..
çok saol cnm sen nasılsın azaldımı mide bulantıların..
valla kızlar bu saatlerde daha aktif oluosunuz sanırım ben daha erken geldimm kimsecikler yoktuu şimdi dolmuşta taşmış burasıı hihii
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: şevvalimeee hep dua ediyorum inşallah gelecek güzel haberrabbim isteyenlere versin bide şevvalimize :Saruboceq::Saruboceq:
yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimeyasakkelimebide deryaaya :))
ay kendimi hayal edemiyorum iki
veletle
ortalık bohh götürüyo
ben pijamalarla b oraya bi buraya
güzellikten eser kalmamış
saç baş dağılmış
biri anne meme biri anne kaka
oyyşş dıkandımm
yazarkene yoruldum beee
pehhh
huhu kızlarr bende oğluşumu koyucam yarışmaya haberiniz olaaa
en güel uyuduğu anı yakalamaya çalışıyorum
konu bu
hadi mahalale muhtarınıza oy beklicem haberiniz ola
3 nisan katılımda son gün 3nisandan sonra oylama olucak
eğer kk üyelerinin oylarıyla seçiliyosa nicki yolla bize oylayalım oğluşun için
nasılsınız kızlar okuduğum kadarı ile leptap yorgun derya finkfink gezmis b§m oğluşunlan belinayy perfectooo aybike esini özlemisss ayça bırdaa
nasılsınız kızlar okuduğum kadarı ile leptap yorgun derya finkfink gezmis b§m oğluşunlan belinayy perfectooo aybike esini özlemisss ayça bırdaa
ne muhtarıı anlamadı benn :uhm:
evt cnm kk uyelerinin oylarıyla seçilcek ama 3 nisanda başlıcak şimdi sadece resim gönderilioo eğer oğlumu oylarsanız mutlu olurum tabee .. link yazarım buraya başlayınca yarışmaa :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
evt cnm kk uyelerinin oylarıyla seçilcek ama 3 nisanda başlıcak şimdi sadece resim gönderilioo eğer oğlumu oylarsanız mutlu olurum tabee .. link yazarım buraya başlayınca yarışmaa :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?