Buluşmada tanışıp kanka olanlar birbirinden vazgeçemeyenlerr

tubikkk çık ortayaaa kormaaaa kısss anladım ben seniii

aaaaaaaaaaaaa:O gerçekten mi:O nasıl yani burdan tanıştınız he:O iimiş:O ne yapıyorsunuz? çaya felan mı geliyorsunuz? yoksa dışarda mı geziyorsunuz:O aaa ne güzell

hadi kızıımmm yalan söylemeseneeeeee:1shok::1shok::1shok:
anaaaa duyunn kızlar duyunnn tubik neler diyoooo
abbbboooovvv beğenmiyi biziiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava:klava:klava:

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden gülme kırızına girdim burda kzı ben yanlış anladım nick olarak algılamısım saat 12 yi geçti ya yavaşlıyo benim kafam:dance::dance:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla diyoruz işte özledik görüşelim falan diye
senden önce o muhabbet vardı buradaki kankalar kafasna göre buluşuyor artık nasıl canımız çektiyseeee

tuba gerçek hayatta tanışıyor musunuz dedim:)

şimdi yanıtlayım canım gercek hayatta tanışıyoruz ama hepimiz burda tanıştık buluştuk beraber yemek yedik çay içtik kahve içtik mağazaları dağıttık:dance::dance:

şimdi yanıtlayım canım gercek hayatta tanışıyoruz ama hepimiz burda tanıştık buluştuk beraber yemek yedik çay içtik kahve içtik mağazaları dağıttık:dance::dance:

heheehe işte böyleee 8 kişi alış-verişe bilem çıktıkkkkalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafadulden

aaaaaaaaaaa mağazaları dağıtma kısmını sevdimmmm:) sağol ceyda hoşbulduk:) nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…