Buluşalımm Tanışalım Kaynaşalım

kualo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
176
18
118
İstanbul
Selam kadinlar kulubünün hanımları Buradan pekala arkadaşlıklar hatta dotluklar çıkabilir diye düşündüm.Buraya uğrayanlar kendini tanıtsa belki ileride birbuluşma bile ayarlayabilirizzNe dersiniz??

günaydın cnm ev ve iş arasında mekik dokuyorum haftasonu evde net olmadıgındaan giremiyorum anlıcanız artık haftasonu olsun istemiyorum baya alıştım buraya

bende agustosan itibaren bahcesehirde yasamaya baslıycam ögretmenim 33 yasındayım birde dunya tatlısı 3yasında kızım var yarısmacı arkadaslara basarıar dilerim.bulusmalara bende varım

slm cnm işyerim dudulluda 27 yşındayım bekarımm sultanım sen neresinden

bende şimdilik bekarım sultanım canım ama nasıip kısmet olursa en az 2 seneye evlilik düşünüyoruz ümraniyedeyim

bende agustosan itibaren bahcesehirde yasamaya baslıycam ögretmenim 33 yasındayım birde dunya tatlısı 3yasında kızım var yarısmacı arkadaslara basarıar dilerim.bulusmalara bende varım

olur canım tabiki ndn olmasın hoşgeldin sende bi buluşma yapabilsekte güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…